Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit kellene tennem most?

Mit kellene tennem most?

Figyelt kérdés

Tegnap letöröltem a Steam-et - ahelyett, hogy átmásoltam volna -, mondván, hogy majd újratelepítem máshová.

Igen ám, csakhogy így letörlődött minden steames játékom - pedig sok közülük egy másik meghajtón volt, de úgy tűnik, ezek is törlődtek. Ez még a kisebb baj, mert ezeket újra le tudom tölteni. A nagy baj az, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, mert elfelejtettem, hogy nekem Steam Guard-om van, viszont mióta utoljára bekapcsoltam azt, új telefonom van, amire nem töltöttem le a Steamet, ill. a régin nem kapcsoltam ki a SG-ot, így most nem tudok belépni.

Ha a bejelentkezésnél a "Nem tudok belépni"-re kattintok, a Steam Supporton odáig jutottam, hogy SMSt kéne küldeniük, még a telefonszámom is stimmel, de nem kapom meg az üzenetet, és a bankkártya-adataimat kérte egy másik opciónál. Ezt meg is adtam, viszont nem kapok emailt (és írták is, hogy biztos tovább fog tartani, mint eddig, vírus miatt).

Most mit tegyek?

Lehet, hogy örökre elveszett a fiókom?

2020. ápr. 15. 09:33
 1/5 A kérdező kommentje:
És a Steam Guard azonosítóm sincs meg :(
2020. ápr. 15. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Hát ez elég szar ügy, nekem epic gamesen volt hasonló.

Mindegy , írj a supportnak, nézt videókat neten.

Bocsi hogy nem tudtam segiteni, csak gondoltam leirom, hogy nekem is ilyesmi gondom volt

2020. ápr. 15. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Közben visszaírt a Steam Support (kb 2 nap alatt, legutóbb kb. 2 hét volt, és akkor még nem is volt ez a járványhelyzet :D).

Szóval a lényeg, hogy megoldódott a probléma - igaz, hogy nem innen, de gondoltam, azért kiírom :D.

2020. ápr. 17. 13:07
 4/5 anonim válasza:
Szia! Tudsz adni egy linket ahol lehet írni a supportnak? Nekem is hasonló problémám van.
2020. nov. 22. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
2020. nov. 22. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!