Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V RP hogyan?

GTA V RP hogyan?

Figyelt kérdés

hogyan kezdjem el a RP-T? tudom hogy kezdésnek kaptam egy pár dollárt, de az nem elég a személyi igazolványra sajnos. és az pedig kell a játékban ugye.

de lényegében az volna a kérdésem, hogy igy kezdöként, és ráadásul igy egyedüli játékosként mondanám, hogyan juthatok pénzhez? hogy legalább a jogsim és személyim meg legyenek a játékban.

maga a játékosokat hiába kérdezem, úgy veszik mint ha valóság lenne! milyen játékról beszélsz? a valóságban vagy ember! szavakat mondanak nekem! ráadásul, el is raboltak! és alig akartak el engedni. :D

a játékról, 0 tapasztalatom van. YT videókat is néztem rola hogyan kell, de ott egészen máshogy van minden! ezért is fordultam segítségért ide gyk-re.

tegnap 14:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!