Mért nem működik a gta v RP?
Figyelt kérdés
mikor meg nyitom a Fivem programot, meg nyitom a szervereket, és rá 3 másodperc múlva ki dob a programból. ezzel a hiba üzenettel.
kép [link]
tegnapelőtt 19:31
1/2 A kérdező kommentje:
most el indult nagy nehezen 1 szerver, de szintén ki dobott belőle. de viszont, más hibaüzenetet kaptam.
kép [link]
tegnapelőtt 19:47
2/2 A kérdező kommentje:
már működik! a MSI Afterburner kavart be.
és most pontosítanám a kérdésemet. hogyan kezdjem el az RP-T? azt tudom, hogy személyit kell csináltatnom vagy vennem. (nem tudom pontosan.) de mikkor be megyek a hivatalba, és meg szeretném venni a személyit, azt írja nincs erre pénzem! hogyan szerezzek pénzt így kezdő játékosként? vagy hogyan kezdem el a játékot? egészen más ez a RP mint a sima GTA v online része.
tegnapelőtt 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!