Mért nem müködik?
Figyelt kérdés
a Cyberpunk 2077-ben, mért nem tudom az összes autót el lopni, vagy egyszerűen ki tessékelni a sofőrt belőle? vagy ehhez fejlődnöm kell a játékban, hogy ezeket a lépéseket meg tudjam majd tenni? nem rég kezdtem el a játékot amúgy.jan. 27. 15:02
1/3 anonim 

válasza:

Valamelyik képességed nem elég magas, én úgy emlékszem, hogy kiírja mi kell és milyen szinten, amikor próbálkozol.
2/3 A kérdező kommentje:
nem nagyon ír ki semmit! csak annyit, hogy blokkolva! mikor be akarok szállni a ki szemelt autóba.
de amúgy mikor meg ölöm a sofőrt az autóban, fejbe lövöm! utána már be enged szállni a kocsiba. csak a gond az, hogy üldöz utána a fél város! :D
egyébként mennyi idő a ki játszása a játéknak?
jan. 27. 17:46
3/3 anonim 

válasza:

Technical skill kell a kocsik ellopásához.
A fő-sztori kb. 50 óra.
Mellékküldikkel együtt kb. 80 óra.
Ha meg abszolút mindent meg akarsz csinálni akkor kb. 120 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!