Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan, aki felnőttkorá...

Van itt olyan, aki felnőttkorára teljesen hidegen hagyja a gamer világ, de korábban sokat játszott?

Figyelt kérdés

Régen hatalmas kocka voltam, lényegében ezzel telt el a tinédzserkorom.

Aztán volt egy több mint tíz éves szünet, mikor játékhoz sem nyúltam, gondoltam most 29 éves fejjel megnézem mi a helyzet, mert kicsit szeretném lekötni magam, ugyanis sok a feszültség az életemben.

Kizárólag FPS multiplayerek érdekeltek mindig, de semelyikkel nem húzom tovább mint fél óra most, és inkább bekapcsolom a YouTube-ot.

Fortnite-ot próbáltam, de rettentő unalmasnak gondolom, azonban a Battlefield sem köt le túlságosan.

Egyedül a PubG mobile volt, ami nagyon magába szívott, de valahogy a mobilon játszadozás nem volt az igazi.

Azt mondják sokan, aki gamer volt, az mindig az is marad, de én magamon azt veszem észre, mintha sajnos teljesen "kiírtódott volna belőlem a játékok világa". Nem mintha ez egy eget rengető gond lenne, csak kíváncsi vagyok, van-e még rajtam kívül is más ilyen helyzetben :D

2022. ápr. 5. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#20 nem tudom nekem abszolút nem változott az értékrendem, ha lennének értelmes játékok és nem az ezredik tucat fos akkor a mai napig aktívan gémelnék. Persze a fiataloknak ezek mind újak, és meg is értem hogy ők imádják, de én nekem meg már a könyökömön jön ki ez a sok bugyuta xarság :D Anno amikor lett PS3-am, és először játszottam a Heavy Rain-el, na az aztán tényleg valami új és brutál jó volt. Vagy a Last of us (1!), és hasonlók, amik valami igazán újat hoztak, nem is tudom mostanában volt-e bármi ilyesmi... talán Ps4-re a Spider Man, előtte is voltak pókember játékok de ez most nagyon betalált, mindent eltaláltak a fejlesztők és zseniális lett. A Red Dead 2 is jó volt, de hát ilyen játékok 5 évente ha megjelennek, szóval... De a Nintendos exklúzívok is elég jók, hiába a 100.-ig Mario játék, mindig tudnak valami újat és zseniálisat alkotni, a Zelda is jó volt, a Pokemon is már aki szereti a hasonlót... és ezek nagyon máshol nincsenek is.

Habár abban egyet értek veled, hogy úgy értékrend átalakult, hogy jobban megnézem mire költök, de viszont van már saját keresetem is, mert tinédzserként azért nem sok embernek van saját keresete meg több százezer zsebpénze... Amikor mérlegelni kell, hogy vegyek egy új xboxot, vagy javítsam meg a kocsimat akkor azért nem mind1 hova megy el az a 150-200 ezer :D

2022. ápr. 8. 12:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Régebben faltam a játékokat. Most, 40 évesen is szoktam játszogatni, de jóval kevesebbet, és inkább az egyszerűbb, arcade cuccokat részesítem előnyben (pl. egy rakat jobbnál jobb, szebbnél szebb AAA-s versenyjáték sorakozik a gépen, de én hetek óta csak a faék bonyolultságú Horizon Chase-t tolom...). Régen imádtam a komplex manager/strategiai játékokat, ma meg már kevésnek érzem magam hozzájuk.

Ez azért elég lehangoló.

Mint amikor már nem is az élvezetért drogozol, hanem hogy elkerüld a hiányában beütő letargiát.

Bárki bármit mond, az öregedés sz*r.

2022. máj. 3. 12:06
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
nem az öregedéssel van a gond, hanem hogy qrvára nem törik magukat a fejlesztők hogy jó játékokat csináljanak, mindig a konkurencia fölé lőnek de csak +1-el, hogy azért olyan sok energiát és pénzt ne kelljen befektetni. Azért amikor például az Insomciac féle Spider-Man megjelent mindenki letette a haját hogy milyen qrva jó is az a játék, már csak lengedezni a városban akár, hiába volt előtte egy kazal másik pókember játék, az mind activision féle szar volt... vagy hogy a Star Wars Jedi Fallen Order milyen jó volt, valami új és faxa dolog, és nem az ezredik szar lövöldözős Lucasarts féle szemétrakás... De hát 5 évente ha 1 ilyen van, szóval inkább csak ráunsz, és nem a korral van a gond :D
2022. máj. 3. 14:05
 24/24 anonim ***** válasza:
#23: Látom, nem játszottál a PS2-es, Treyarch-féle Spider-Man 2-vel, az ugyanis sok szempontból (pl. hálóhintázás, mellék-küldetések) még a Insomniac játékánál is jobb volt. Nagy kár, hogy PC-re egy teljesen másik hulladék jelent meg ugyanazon cím alatt, aminek semmi köze sincs a konzoloshoz.
2022. máj. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!