Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan, aki felnőttkorá...

Van itt olyan, aki felnőttkorára teljesen hidegen hagyja a gamer világ, de korábban sokat játszott?

Figyelt kérdés

Régen hatalmas kocka voltam, lényegében ezzel telt el a tinédzserkorom.

Aztán volt egy több mint tíz éves szünet, mikor játékhoz sem nyúltam, gondoltam most 29 éves fejjel megnézem mi a helyzet, mert kicsit szeretném lekötni magam, ugyanis sok a feszültség az életemben.

Kizárólag FPS multiplayerek érdekeltek mindig, de semelyikkel nem húzom tovább mint fél óra most, és inkább bekapcsolom a YouTube-ot.

Fortnite-ot próbáltam, de rettentő unalmasnak gondolom, azonban a Battlefield sem köt le túlságosan.

Egyedül a PubG mobile volt, ami nagyon magába szívott, de valahogy a mobilon játszadozás nem volt az igazi.

Azt mondják sokan, aki gamer volt, az mindig az is marad, de én magamon azt veszem észre, mintha sajnos teljesen "kiírtódott volna belőlem a játékok világa". Nem mintha ez egy eget rengető gond lenne, csak kíváncsi vagyok, van-e még rajtam kívül is más ilyen helyzetben :D

2022. ápr. 5. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44 éves vagyok, 36 éve játszom, és egyre jobban élvezem. Ahogy már más is írta előttem: a sorozatnézés nem köt le, pedig a legtöbb felnőtt ember azokba öl bele a legtöbb időt. Nekem az egy borzalmasan passzív szórakozás ahhoz képest, hogy én irányíthatom a történéseket.
2022. ápr. 5. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
én 28 vagyok, világ életemben játszottam, amikor már kezdtem megunni mindent PC-n úgy 16 évesen, akkor elkezdtem konzolokat venni, mindig voltak faxa exkluzívok, szóval mindig volt jó cucc. De mostanra már szinte MINDENT láttam, és ált. elég kevés műfaj érdekel, utálom az rpgket, a varázslós dolgokat, stratégiát, agyatlan lövöldözős fpseket stb... szóval engem baromi nehéz már lenyűgözni, talán ezért sem játszok ma már, mert minden unalmas. Talán a VR tetszene, de arra meg olyan kevés igazi játék van hogy ezért nem adok ki fél milliót...
2022. ápr. 5. 20:26
 13/24 A kérdező kommentje:

Én is láttam már mindent, emlékszem amikor pl a Crysis kijött, mekkora cucc volt, hogy micsoda grafikai fejlődés, le is nyűgőzött, emellett hihetetlen multiplayer élményt nyújtott. Soha nem tagadom, kb 4000 - 5000 óra közötti (!) időt öltem bele, kb. a fiatalságom ment el, de nem bánom, mert egy örök élmény marad, barátokat szereztem, még az utcában élő osztálytársaimmal is klánt alapítottunk stb.

Aztán jött a CoD 4, amiről ugyanezt el lehetett mondani.

A BF: Bad Company 2 szintén hatalmas élmény volt.

De pl. a most megjelent 2042-ről pár videót láttam, és szabályosan az undor kerülget, hogyan lehet ezt egyáltalán élvezni.

Ettől függetlenül a BF 1 pl. egy óriási ötlet volt az EA-tól, hogy az 1.VH-t így feldolgozta (igaz a valósághoz köze nincs, de mégis remekmű lett).

Én azóta nem nagyon tudok olyan címet mondani, ami úgy valami pluszt nyújtana. A BF V is lerágott csont jellegű számomra, ki sem próbáltam, úgysem játszanék vele.

A Fortnite szóba került, ez tényleg az a kategória, hogy az ember egy nehéz nap után leüljön, aztán kikapcsolja az agyát, de valahogy nem tud magába szippantani, maga a Battle Royale játékmód is egy kicsit már túltolt dolog számomra.

Mindenesetre próbálkozok még, aztán ha semmi nem köt le, akkor bennem van a hiba :D

2022. ápr. 5. 21:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bőven megvan a 4000 óra. 9-es vagyok.
2022. ápr. 6. 00:21
 15/24 Hintalow ***** válasza:

Most is játszom 37 èvesen bar kevesebbet, mert van egyèb hobbi is. (Főkènt stratègiák ès szerepjátèkok kötöttek le mindig is, lehet azèrt maradt meg jobban, mert negezebb rájukunni, mint a lövöldözèsre minimál sztorival)

Mondjuk asztali szerepjátèkot is tolok mar vagy 20 ève, szóval ezek az èrdeklődèsek már szerintem nem fognak változni 🙂

2022. ápr. 6. 14:16
 16/24 anonim ***** válasza:
amugy en hallgatom a Checkpoint podcastet, es ott az emberek mar boven 40+osok, es eleg nagy kockak a kao napig, az egyik a gyerekeivel jatszik allandoan casual cuccokat, a masik meg havonta 10-15 jatekot visz ki :D Szoval vannak meg ilyenek csak ritka. Meg persze ehhez olyan izlesnek is kell lenni, hogy majdnem mindennel elvagy
2022. ápr. 6. 17:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Havonta 10-15? Egy óra alatt teljesíthető játékokkal játszik?
2022. ápr. 6. 17:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Én mindig gamelek valamit, de most nekem is nehéz lekötni magam. Pár hónapja végigvittem a far cry 3 mat az jó kis király fps. Meg a komolyabb versenyszimek kötnek le vagy 2 éve, például f1 játékok 2010-2021-ig, de van sok másik. Retro gamek, pl. Diablo 1-2. 32 éves vagyok.
2022. ápr. 7. 06:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

en mar annyira lattam mindent, hogy visszafele megyek az idoben hogy hidden gemeket keressek. Vettem egy xbox classicot raktam bele 2 tb-os vinyot es egy kozel 1000 jatekbol allo packet toltottem le hozza. Ugy az xbox classic alapbol nem volt elterjedt magyarorszagon, es abban a korszakban meg szinte csak PC-n jatszottam, szoval nagyon sok jo jatek van ott, csak meg kell keresni. Mondjuk a ps1 elotti korszak meg baromira nem erdekel.

Egy darabig azt hittem kinottem a jatekokbol, de kiderult hogy csak nincs olyan ami igazan erdekel, szoval en tartom magam ahhoz hogy ebbol nem lehet kinoni ha szereted

2022. ápr. 7. 11:30
 20/24 anonim ***** válasza:

Én az egész tinédzser koromat sőt a huszas éveimben a szabadidőmet is a wowwal töltöttem. Már már pszichiátriai eset voltam :D

igazából már nem tud lekötni sőt egyenesen utálom ilyesmire vesztegetni az időmet. Sokat változik az ember értékrendje 30 körül

2022. ápr. 8. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!