Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan, aki felnőttkorá...

Van itt olyan, aki felnőttkorára teljesen hidegen hagyja a gamer világ, de korábban sokat játszott?

Figyelt kérdés

Régen hatalmas kocka voltam, lényegében ezzel telt el a tinédzserkorom.

Aztán volt egy több mint tíz éves szünet, mikor játékhoz sem nyúltam, gondoltam most 29 éves fejjel megnézem mi a helyzet, mert kicsit szeretném lekötni magam, ugyanis sok a feszültség az életemben.

Kizárólag FPS multiplayerek érdekeltek mindig, de semelyikkel nem húzom tovább mint fél óra most, és inkább bekapcsolom a YouTube-ot.

Fortnite-ot próbáltam, de rettentő unalmasnak gondolom, azonban a Battlefield sem köt le túlságosan.

Egyedül a PubG mobile volt, ami nagyon magába szívott, de valahogy a mobilon játszadozás nem volt az igazi.

Azt mondják sokan, aki gamer volt, az mindig az is marad, de én magamon azt veszem észre, mintha sajnos teljesen "kiírtódott volna belőlem a játékok világa". Nem mintha ez egy eget rengető gond lenne, csak kíváncsi vagyok, van-e még rajtam kívül is más ilyen helyzetben :D

2022. ápr. 5. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Nincs ilyen, az ember egész életében akar játszani (mint pl a macska).

Persze ne várd, hogy az ilyen gyerekes szarok (mint pl Fortnite) felnőttkorban is lekössenek.

Én öreg vagyok és főleg autós meg logikai játékokat játszom (tini koromban lövöldöztem, Unreal98 stb).

2022. ápr. 5. 13:38
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, csak főként a World of Warcraft nevű játékkal.

Régen napi 10-12 órát toltam, játszottam amikor csak lehetett, most meg fellépek, és álldogálok a fővárosban pár percig, majd kilépek azzal hogy engem ez már nem tud lekötni... :(

De több játékkal kapcsolatban is így érzek, nem találok olyat ami igazán lekötne. Maximum a szimulátor indie játékokkal hülyéskedek el.

2022. ápr. 5. 13:47
 3/24 A kérdező kommentje:
Én is keresem mi tudna lekötni, de akkora FPS multiplayer fan voltam, hogy elképzelni nem tudom, mi lehetne helyette.
2022. ápr. 5. 13:50
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Én régen hatalmas gamer voltam, nagyon sokat játszottam. Jobbára egy játékot nyomtam, a WoW-ot. Mára, hogy felnőttem, 27 évesen már inkább sorozatoznék, filmeznék, youtuben nézek egy-két végigjátszást. Online játékon kívül nem nagyon játszottam mással sose mert nem láttam értelmét hogy egyedül toljak valami single player dolgot. Most pedig úgy éreztem sokáig, hogy eltűnt ez a "joy" a játékok iránt, az élvezet, az érdeklődés, és ettől nagyon szomorú lettem.

Azért mert egész fiatalkoromban 1 játékkal játszottam, úgy érzem kimaradtam abból a sok élményből, amit egy-egy kiváló single player játék tud nyújtani nekem. Kontrollerrel például soha nem játszottam és úgy éreztem ezt pótolnom kell, nem késő még.

Aztán támadt egy kiváló ötletem arra, hogy vissza hozzam egy kicsit a játékok iránti érdeklődésemet.

Csináltam egy bakancslista szerű naplót. Vettem (szépen lassan) 4 db kontrollert. 2 Xbox-osat, 2 PS-eset, és 1 nintendosat.

És csináltam magamnak a gépen egy táblázatot, amit naplóként használok.

- PS5 kontroller

- Xbox Series X kontroller

- Egér / Billentyűzet

- PS4 kontroller

- Xbox nacon compact pro

- Nintendo Switch játék emulátorral

Ez egy "route" tehát ez egy ilyen "évad" félének felel meg, 6 játék. Ez egy oldalon szerepel.

Ez a táblázat úgy néz ki hogy ezek így egymás alatt, 5 oszlop van, egy a játék sorszáma, egy a játék cover képe, egy a játék címe, + alatta a dátum amikor kijött, egy kép a kontrollerről amivel játszom, és egy oszlop végül a játék elkezdésének, és befejezésének dátumára.

A célom az, hogy így minden játékot egymás után más-más kontrollerrel játszak, így le tudom magam kötni, és érdekessé teszi az egészet az, hogy milyen kontrollert használok egyes játékokhoz.

Jelenleg így néz ki az 1. fejezet amin túl vagyok:

1) PS5 - Persona 4 (isteni játék volt)

2) Xbox Series X - AC Black Flag (ezt se hiába dícsérték annyian)

3) Bill/Egér - Medieval Dynasty (egy kis szimulátor játék)

4) PS4 - Hellblade - Senua'S Sacrifice (ez fejhallgatóval volt nagyon jó)

5) Xbox nacon compact pro - Psychonauts (most jött ki a 2. része, és az első részét egy egész nép dicsőíti, amúgy egész jó játék volt)

6) Switch - Super Mario Odyssey (egész király játék volt)

2. évad

1) PS5 - Persona 5 (emulátorral) (Na ez volt még egy isteni igazán jó történet, és élmény.. 97 óra tömör gyönyör ez a játék, nem hiába istenítik)

2) Xbox Series x - Darksiders 1 Warmastered Edition (annyian dicsérik a Darksiderst hogy nem akartam kimaradni az egészből, jelenleg ITT tartok)

3) Bill/Egér - Dying Light + The Following (sokan mondják hogy jó, kíváncsi leszek rá)

4) PS4 - Tomb Raider (2016-os újradolgozás, végig akarom vinni mind3 új részt)

5) Xbox Nacon - Psychonauts 2 (lássuk milyen lett)

6) Switch - Legend of Zelda The Breath of the Wild (Ha már az egész internet imádja, megnézem mi imádnivaló van rajta)

Ez megtartja a játékok iránti érdeklődést. Élményeket akarok szerezni játékokkal kapcsolatban, mert ami jelenleg nekem van, körülbelül 90%-ban a WoW teszi ki... Ott van még számtalan hatalmas cím, Borderlands, Skyrim, AC játékok, Call of Duty játékok, rengeteg minden vár még rám.

Régen még a wow előtt sok játékkal játszottam. Pokoli szomszédok, Jazz Jackrabbit 2, Star Wars Jedi Academy, tehát a retró játékok. Nekem a wowon kívül nincs más, amire emlékezhetnék játékok terén.. Csinálni kell tehát emlékeket. Ez hajt. :D

2022. ápr. 5. 14:05
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

35 éves koromig megszállott shooter voltam. Cod, battlefield pubg. 5 evig egyáltalán nem játszottam, csak porosodott az addig horribilis pénzért épitett vizhuteses configom.v család lett, gyerek, építkezés, sok munka. Eg kedvem sem időm nem volt.

Most 40 vagyok gyerek mar 4 éves, elvan mmagában estenkenk, asszony is es újra tiszta lázban vagyok ha játszhatok. Ujra codozom meg apexezem. Megint leköt, kikapcsol

2022. ápr. 5. 14:18
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Egér billentyűről átálltam a controlleres nyugisabb gémekre. Ez jobban leköt most. Tom clancy breakpoint, god of war, tomb raider, mortalozni szoktam néha haverokkal. De a shooteres pörgés megette már az idegeimet
2022. ápr. 5. 14:21
 7/24 A kérdező kommentje:

Na itt aztán vannak tippek (Y) :P

"a shooteres pörgés megette már az idegeimet"

Nálam is ez lehet a gond. Sosem voltam amúgy egy igazán jó játékos, így öregebben pedig a fiatalok ellen kb. 0 esélyem.

Battle Royal játék is nálam arról szól, 10 percig futkosok és lootolok, aztán oldalból leszed valaki.

A BF meg folyamatos darálás, valahogy itt sem tudom már felvenni a harcot.

2022. ápr. 5. 14:34
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

"Persze ne várd, hogy az ilyen gyerekes szarok (mint pl Fortnite) felnőttkorban is lekössenek."

Lassan 30 évesen egy ilyen laza szórakoztató időtöltésnek szerintem tökéletes a Fortnite. Most akkor velem van a baj?

Persze ha valami mélyebb művészibb vonalú játékot keresek, akkor nyilván nem a Fortnite-tól várom el ezt a szintet, de ettől egyáltalán nem gondolom ördögtől való játéknak...

Egyszerűen ez is csak egy olyan játék amit "divat" szidni.

2022. ápr. 5. 15:13
 9/24 anonim ***** válasza:
Én mindig játszottam, a film, meg a sorozatnézést hagytam abba.
2022. ápr. 5. 16:40
 10/24 anonim válasza:
Ez nem éppen fps játék, de fiatalokat és idősebbeket egyaránt leköti. Dead by daylight, igazából gyilkos elől kell rohangászni vagy pedig te is lehetsz a gyilkos, szerintem izgalmas egy játék és sokszor leköt.
2022. ápr. 5. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!