Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lost Ark. Mik a tapasztalatok...

Lost Ark. Mik a tapasztalatok vele? Elvezetes jatek? Jol van felepitve?

Figyelt kérdés
2022. febr. 25. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
24%

Vege van a hype-nak, kiderult hogy ez is csak egy ujabb grindfest.

Megis mit vartak egy koreai jatektol?

2022. febr. 25. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Én az early accessben játszottam, szeptemberben. Nekem tetszett, jól elütötte az időt. Könnyű szintelni, és a harc az nagyon élvezetes, de nekem elég is volt úgy 20 óra után. A PVP elvileg nagyon jó, és kiegyensúlyozott, de az engem sose érdekelt szóval nem tudok arról nyilatkozni. A hype az endgame miatt van, amihez én nem jutottam el. Endgame boss fightok nagyon jók, és sokan azért kezdtek bele a játékba.

Ez a legutóbbi boss kóreában most egy kis ízelítőnek https://www.youtube.com/watch?v=YKm6XnULaHU&t

2022. febr. 25. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó! Próbáld ki.
2022. febr. 26. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:
PvP engem sem érdekel, de a küldik izgalmasak, egyszerűek, illetve egyedül is kivitelezhetőek. A látványvilág nagyon különleges, a kastélynál a csata és a robotos kontinens főleg nagyon bejött. Néhány boss azért tud meglepetést okozni, párszor meghaltam, mert ügyetlen voltam, de egyébként egyedül simán végiglehet vinni a teljes questline-t. Minden dungeonban hard solo-ba mentem, simán végigvittem. Azért a képességeknek érdemes utánaolvasni, a Thurst Impact-et pl sokáig nem használtam, mert fölöslegesnek tartottam, utánaolvasva pedig rájöttem hogy a Shadowhuntereknek az az egyik main "elite" képessége, szóval elkezdtem használni, és egyre jobban ráéreztem. PvP pedig nem kötelező, szóval lehet nyomni végig a küldiket egyedül, tök szórakoztató és nagyon izgalmas, dinamikus, a látványvilág is nagyon klassz.
2022. febr. 26. 01:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, de talán túl gyors is. 21-én kezdtem el játszani, vagyis még nincs 2 hete sem, de már szinte mindent kimaxoltam, ami nem gyűjtögetés, na és nem Abyssal (azt gyűlölöm, elég nehéz megérteni a mechanikát, de a random csapattársak is mindig elk*rják). Tehát, item levelem már 1000, szigeteket szinte mind végigtoltam, 1 kontinens maradt hátra a 13-ból... Szóval ja, elég élvezetes, és nagyon gyorsan lehet fejlődni. De szükségszerű hozzá, hogy némelyik nehezebb küldiről, island-ről nézz egy guide-ot youtube-on, mert sokszor fogalmad sincs hol mit kell csinálni, sok minden a szigeteken rejtve van (tehát rejtett küldik), de muszáj megcsinálni azokat is, mert rengeteg free materialt lehet összeszedni a gear upgrade-hez. Ja amúgy megjegyzem, hogy nem speedrunoltam, igaz sok csevegést skippeltem, de a jelenetek nagyrészét (ami nem uncsi, és a main történethez kapcsolódik) megnéztem, szóval tudom hogy mi a story. Ez a játék igazából attól is jó, mert gyorsan ki lehet húzni. Egyébként 1350+ item level után is van még bőven mit csinálni. Ha a gyűjtögethető cuccokat nézzük, ahhoz tényleg át kell részletesen nézni a map-eket, de az engem spec nem érdekelt hogy most az 1000valahány mokokot szedjem össze, inkább az érdekelt hogy először a karakterem legyen minél erősebb, aztán majd visszamegyek gyűjtögetni is, ha lesz kedvem... Szóval én ajánlom. Egyébként tényleg nagyon menő a design és a történet is.
2022. márc. 3. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!