Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van ez a nagy hype a...

Miért van ez a nagy hype a Lost Ark körül? Tényleg olyan jó játék? Érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés

2022. febr. 13. 20:34
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

https://www.youtube.com/watch?v=4Ih0ar_7Qv0

Eddig tartott rákeresni, diablo koppintás, mész és ütsz.

2022. febr. 13. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem annyira nincs túlhype-olva mint a f.s cyberpunk vagy a gta trilogy volt.

Próbáld ki és döntsd el magad szerintem, mivel ingyenesen játszható nem vesztesz semmit. Én mondhatóm hogy jó játék, ha következő azt mondja hogy sz.r játék. Mindenkinek más tetszik.

2022. febr. 13. 20:42
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Mivel ingyenes így logikus hogy megy körülötte msot a hirverés.
2022. febr. 14. 00:36
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Látom megjöttek a lepontozó csicskák is.
2022. febr. 14. 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Aki azt mondja hogy nem nagy a hype körülötte: Steam második legjátszottabb játéka volt a kiadást követő 24 órában (azzal együtt is, hogy kb 6-7 órát csúszott a release). Szóval de, nagyon hype-olt.

Bevallom még nem játszottam vele sokat, de én nem igazán láttam benne a felhajtás okát. És tartsuk észben, hogy ez nem úgy volt felkapott, mint pl egy Cyberpunk, hogy úristen de jó lesz, meg de be van harangozva, aztán kiadáskor koppan, hogy amúgy nem is olyan makulátlan. Ez a játék 3 éve fut a keleti régióban, elég sok ember esküszik rá, hogy milyen jó.

Ami tény:

- Classok több mint fele gender lockolt, ami 2022-ben (de még 2018-ban is) elég gáz.

- Részleges voice acting, az is hibásan (konkrétan nem azt mondják, ami le van írva néha)

- Eddigi input alapján nagyon limitált karakter customizálási lehetőségek

- A sztori.. elmegy, de nem nagy durranás

- A questek rettentő buták, tipikus fetch quest mindegyik.

- Mindezt a világ egyik, ha nem a leginkompetensebb kiadója szolgáltatja (Amazon Games)

A játék egyetlen megváltó kvalitása az egész decensre sikerült, és némiképp frissnek ható harcrendszere, illetve a dungeon-ök szórakoztatóak tudnak lenni benne. Meg persze F2P. Nagyjából ennyi.

Nem mondom hogy rossz, de határozottan nem az a angy durranás, amire mindenki számított. De manapság ekkora a kiéhezettség egy okés minőségű MMO-ra.

2022. febr. 14. 17:26
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
#1 meghallottam hogy MMO, és itt vesztettek el, arra ott van nekem a WoW és az összes "fú ez jobb mint a WoW ez húúú de jó" MMO egyszerűen nem jött be, viccen kívül a "diablo koppintás" amire felcsillant a szemem és győzött meg hogy kipróbáljam majd.
2022. febr. 15. 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

#3 van fizetos resz kulon, mondta egy csavo hogy megvette a founders packet vagyis fizetos szerveren akart jatszani es amikor

Joinolni akart azt irta a jatek a 20.000-ik a sorban es valamikor 6 ora varakozas utan jutott csak be

2022. febr. 15. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
#5 "Classok több mint fele gender lockolt, ami 2022-ben (de még 2018-ban is) elég gáz" Az nem gáz, ha nem lehetnek saját, egyedi szabályai és története a játékod világának, mert minden classnak kell legyen női, férfi, fekete, kék, dízeles és szélkerekes változata, mert ha nem így van, az feltétele annak, hogy egy náci patkány vagy.
2022. febr. 17. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A hype elsősorban az endgame raidek miatt van. A sztori senkit se érdekel, a szintelés gyors és egyszerű, a harc élvezetes és kielégítő.

Itt egy videó a legutóbbi raidről, Koreában. Remélem tudsz angolul. Ez az amiért sokan belekezdtek a játékba (mármint nem pont ez a csata, de érted xd).

https://www.youtube.com/watch?v=YKm6XnULaHU

2022. febr. 18. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hát ha a világ története a karakterem nemétől függ, az régen rossz. Nem nagy igény, hogy lehessen férfi és női karaktert létrehozni az egyes classokban, nem kell úgy tenni mintha ez nem alapvető elvárás lett volna már 10 éve is.
2022. febr. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!