Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Far Cry Primal nevű játékról...

Far Cry Primal nevű játékról vélemény? Jó lett? Érdemes kipróbálni? Fejlődött maga a játék?

Figyelt kérdés
Személy szerint nem igazán a kedvencem a Far Cry világ ezért kérdezem,hogy érdemes kipróbálni ? Mivel PC-s vagyok ha megvenném tegyük fel mi várna magában a dobozos PC-s változatban ? Az mint a többi új játéknál csak ez dvd lemez és kész max 2 ?

2016. febr. 24. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Hátha nem vagy far cry fan akkor kalózkodd le. Azt ha esetleg tetszik megveszed.
2016. febr. 24. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha nem lett jó játék akkor még lekalózkodni sem éri meg ezért kérdeztem mondjuk még lehet,hogy korai a kérdés:)
2016. febr. 24. 19:27
 3/7 Rozzo válasza:
lekalózkodni se bírja mert nem lesz torrenten:)
2016. márc. 1. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a steam-es értékeléseket. Senkinek se megy a játék.
2016. márc. 1. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Steamen a hülyék 1-5 óra/perc játék után le értékelik a játékot... nem szabad hinni azoknak! Amúgy jó játék. :) TheVR-nál nézz róla videókat. :D
2016. márc. 11. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Borzasztóan monoton. Én nem venném meg semmiképpen. Akkor már inkább Division. De ez egy ismerőssel jó.
2016. márc. 12. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont hogy a Divison a monoton végig ugyanazt csinálod a játék eleje óta... de kinek mi :D szerintem Primal egy igen jó játék lett :) s ötletes is! Míg a Division full olyan mint egy át textúrázott FireFall. ;)
2016. ápr. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!