Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Készítettem egy feladatot,...

Készítettem egy feladatot, amit egy régebbi ''kérdés'' ihletett. Van kedved kipróbálni?

Figyelt kérdés

Ez a ''kérdés'' ihlette: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__19..

Tegnap találtam csak meg, de sajnos már sok link nem érhető el, pedig szívesen kipróbálnám, így gondoltam, én is készítek egy hasonlót. Nem lett olyan jó, de remélem, annyira rossz sem lett. Sok szerencsét kívánok mindenkinek! Aki belinkeli a megfelelő képet, azt felpontozom.

A feladat első része

1. Nézd meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=bimUZbVhN4M

Milyen nemű az, aki a következő mondatot mondja: ,,Amíg élek, gyűlöllek!''? Nő vagy férfi?

2. Írd be a GYK keresőjébe a ,,nő'' vagy a ,,férfi'' szót az 1. kérdésnek megfelelően. A GYk keresőjén állítsd be, hogy a Kultúra és Közösség-en belül keressen!

3. A 6. oldalon fogsz találni egy országnevet. Rakj a végére egy -i végződést!

A feladat második része:

4. Nézd meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=WRpyQILe9L4

Amikor azt mondja az ''úriember :D'', hogy ,,Attila'', melyik híres Attila képe található?

5. Keresd ki _______ Attilának az apjának a keresztnevét,

majd írd be a Google keresőjébe!

6. Azt állítom, hogy jobb oldalt a felső képen található személy vezetékneve Márton. Amennyiben ez az állítás igaz, a ,,kajak'' szó, amennyiben hamis, a ,,nagy'' szó első betűjét ,,tüntesd el''!

A feladat harmadik része:

7. Most a 3. -i végződésű szavát és a 6. ,,eltüntetett első betűjű szavát'' olvasd össze, majd fordítsd le horvátra!

8. Írd be a Google képkeresőjébe a lefordított szavakat,

majd linkeld be az első képet!

Ennyi is lenne. :) A rossz fogalmazásért elnézést kérek4 Amennyiben valamit nem értetek, írjatok!

2015. dec. 25. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Nő,Oroszi(oroszországi), József Attila, Áron, ajak, oroszországi ajak? (Rusija usne)

[link]

2015. dec. 25. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Jól kezdődik, de rosszul fejeződik be. :( Ettől függetlenül zöldet nyomtam, köszönöm, hogy szántál a játékomra időt. :)
2015. dec. 25. 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Az előző válaszomat kijavítanám: Nagyrészt jó, de egy hiba következtében rossz a megoldás.
2015. dec. 25. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:

100% az oroszország, azonban az a te hibád mivel mindig kerülnek ki új kérdések, ezért mindig tolódnak a kérdések. Lehet amire gondoltál már a 7. oldalon van.

Ezt javítani kéne.

2015. dec. 25. 19:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem, tényleg van orosz szó a 6. oldalon, de én direkt úgy írtam, hogy országnevet keressetek. Sajnálom, ha nehezen vagyok érthető, de hát ilyen az élet. Tudom, hogy tolódnak a kérdések, de egyelőre még e feladatot meg lehet oldani. 7.oldal viszont nincs még.

Annyira én nem érzem magam hibásnak, de akkor leírom: országnevet keressetek, tehát így, hogy orosz, nem fogadom el.

Ami még gondot okozhat, az a japán szó kisbetűvel kezdve. Azt se fogadom el!

Annyit még megjegyeznék, hogy a kulcsszavakat nem olvastam el, de igazából ahogy nézem, az oroszos kérdésnél nem is látok kulcsszóként Oroszországot.

Mégegyszer sajnálom, ha rosszul fogalmaztam meg, de szerintem azért nagyrészt érthető vagyok .

2015. dec. 25. 19:28
 6/7 anonim válasza:

nekem ez jött ki :D

[link]

2015. dec. 25. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy elnézést kérek mindenkitől, ugyanis a google képkeresőben a 4. képek az kissé...:D. Nem sokkal azután vettem észre, miután elküldtem a kérdést.
2015. dec. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!