Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's creed mit tudtok...

Dk-IzzY90 kérdése:

Assassin's creed mit tudtok ajánlani melyik részel érdemes kipróbálni 1,2,3 kipróbáltam de nem nagyon jőtbe 4 ami eddig tedszet szerinttek mlyiket érdemes még ki probálni?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 20. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Pont a II és a III a legjobb rész. A Syndicate nem lett rossz, az I inkább alapozó a II. részhez. A Brotherhood és a Revelations meg a II stílusát követi. A Unity meg kétségkívül a leggyengébb rész.
2017. ápr. 20. 17:42
 2/7 anonim ***** válasza:

A Rogue viszont olyan mint a IV. Történetileg a III és a Black Flag között játszódik. Szerintem azt érdemes lenne kipróbálnod hogyha a IV tetszett.

Első voltam.

2017. ápr. 20. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Igazából az előző válaszoló leírta a lényeget, maradt 5 rész, amivel nem játszottál.

Brotherhood, Revelations, Rogue, Unity, Syndicate.

Brotherhood, Revelations az a reneszánsz idején játszódik, mint a II. A Rogue az követi a Black Flag szellemiségét, továbbra is erős szerepet kap a hajózás, csak inkább Észak-Amerika területén. A Unity az Francia forradalom, a Syndicate meg viktoriánus kor Angliája.

Továbbá ott van még a III: Liberation, illetve a Freedom Cry DLC a Black Flaghez.

Akkor ott van még az Assassin's Creed Chronicles, ami három rövidebb játékot tartalmaz, oldalnézetes ugrabugra. Más más helyszíneken és időben játszódik. Kína, 1526. India, 1841. Oroszország, 1918.

Ha a II. nem tetszett, akkor szerintem a Brotherhood, Revelations sem fog. A Unity nem lett jó rész, sajnos optimalizálatlan is. A Rouge meg a Syndicate megér egy próbát, akár a 3 rövid játék is, ha jobban bejön az a stílus, mint a nagy szabad világban való jövés menés.

2017. ápr. 20. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem még egy Magyar Helyesírási Szótárt is érdemes lenne "ki probálni".
2017. ápr. 20. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi szerintem meg nézem a tőbi résztis hogy milyen lett
2017. ápr. 20. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem írnám azt hogy a "Unity rossz és kész". Rengeteg ember szerette, csak olyan botrányosan sz***r állapotban jelent meg, hogy hiába volt teljesen rendben a játék, az emberek már azért is utálták, mert tömeggyűlölet övezte a játékot. (Az Andromédát is olyan emberek gyűlölik sokszor, akik 1 rohadt percet nem játszottak vele). Kipróbálhatod a Unity-t is ha szeretnéd, teljesen korrekt epizód, csak nem lett nagy durranás.
2017. ápr. 22. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
most azal játszok nem anyira vészes szerintem el lehet vele lenni
2017. ápr. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!