Assassin's creed mit tudtok ajánlani melyik részel érdemes kipróbálni 1,2,3 kipróbáltam de nem nagyon jőtbe 4 ami eddig tedszet szerinttek mlyiket érdemes még ki probálni?
A Rogue viszont olyan mint a IV. Történetileg a III és a Black Flag között játszódik. Szerintem azt érdemes lenne kipróbálnod hogyha a IV tetszett.
Első voltam.
Igazából az előző válaszoló leírta a lényeget, maradt 5 rész, amivel nem játszottál.
Brotherhood, Revelations, Rogue, Unity, Syndicate.
Brotherhood, Revelations az a reneszánsz idején játszódik, mint a II. A Rogue az követi a Black Flag szellemiségét, továbbra is erős szerepet kap a hajózás, csak inkább Észak-Amerika területén. A Unity az Francia forradalom, a Syndicate meg viktoriánus kor Angliája.
Továbbá ott van még a III: Liberation, illetve a Freedom Cry DLC a Black Flaghez.
Akkor ott van még az Assassin's Creed Chronicles, ami három rövidebb játékot tartalmaz, oldalnézetes ugrabugra. Más más helyszíneken és időben játszódik. Kína, 1526. India, 1841. Oroszország, 1918.
Ha a II. nem tetszett, akkor szerintem a Brotherhood, Revelations sem fog. A Unity nem lett jó rész, sajnos optimalizálatlan is. A Rouge meg a Syndicate megér egy próbát, akár a 3 rövid játék is, ha jobban bejön az a stílus, mint a nagy szabad világban való jövés menés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!