Érdemes kipróbálnom a GTA 4-et?
A GTA 5 tetszett, de a singleplayertől többet vártam, a sztori kicsit gyenge, a küldetések szinte babaszintűek pl. a GTA Vice Cityhez képest, de a grafika az tényleg nagyon állat.
A GTA 4-ről elég megosztott a vélemény, sokan azt mondják, hogy egy optimalizálatlan ***kupac, sokan meg azt, hogy a város, a környezet élettelibb, mint a GTA 5-ben (Amit valahol el tudok hinni, elég furcsán viselkednek főleg a rendőrök az előző GTA-khoz képest.)
Mennyire jó játék? Előre is köszi!
Az 5 minden tekintetben jobb. Próbáld ki, ha nagyon akarod. Nálam ez egy olyan játék, amiben nagyot csalódtam. Ezt kár volt megvenni Steamen.
Itt egy régebbi Steames értékelésem róla:
Az autóvezetés botrányos, a sztori gyenge, és unalmas. Nico karaktere számomra antipatikus volt, és a többi szereplő, akiket megismertem ez alatt a pár óra alatt szintén unalmasak voltak. Maga a táj túl szürke, és élettelen. Ez a játék több sebből vérzik, és az igazat megvallva nekem egyáltalán nem tetszik. Egyszerűen unalmas lett, és már csak az autók vezethetősége is elrontja az egész játékélményt, hisz itt sokat kellene vezetni... Ja, és valamit majdnem kifelejtettem. A legoptimalizálatlanabb játék, amivel valaha játszottam. A Shadow of Mordor jobban fut mint EZ! Pedig ez 2008-as, talán egy pöppet akadásmentesebben is futhatna.
#6: Pont ez a gond, hogy meg akarták reformálni a GTA sorozatot, komolyabbá, realisztikusabbá tenni. Pedig ez a széria az elszállt, debil humoráról és az abszurd szituációiról is szólt, ezt kivenni óriási hiba volt.
Az autókról: én éltem az USA-ban, vezettem fecskefarkú Caddilactől Dodge Viperen át Jeepig mindent, de olyan autó nem létezik, ami úgy imbolyogna, csúszkálna, sodródna 30-40 mérföldes városbeli sebesség mellett, mint a GTA IV verdái. Aki szerint ez a fizikai modell valósághű, az még életében nem vezetett valódi autót.
Szerintem pont te nem vezettél életedben autót.
Realisztikus játék. Sokaknak azért nem jön be mert nem egy fun játék hanem komor.
Azóta már megtanultam vezetni, egyébként meg nem jött be a GTA IV, valamiért mindig lefagyott...
Szóval hagytam a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!