Lost Arkkal mi lett?
Figyelt kérdés
Nem játszok vele, csak ugye elég sok helyről jön most szembe, hogy mennyire oda vannak érte.
Aztán nézegettem, hogy Steamen a napokban volt fél millió játékos is úgy hogy még csak azok tolhatták akik fizettek érte.
Annyira nem is érdekel maga a játék, inkább csak arra voltam kíváncsi, hogy vajon sikerül-e neki a PUBG rekordját megdönteni akár a 3 millió körüli játékossal.
Elvileg ugye ma jelent meg a free verzió amit bárki tolhat, erre nézem, hogy most pl alig több mint 60.000 játékos van csak fenn.
Valami gubanc van vele, vagy szimplán enynire sokan abba is hagyták pár nap után, bár szerintem azért még így is inkább emelkednie kellett volna.
2022. febr. 11. 22:36
1/2 anonim válasza:
Tegnap a megjelenés előtt előjött pár probléma ami miatt le kellett állítani a szervereket és csúszott is az ingyenes indulás pár órát. Lehet pont ebben az időpontban nézted a statisztikát (Éjfél körül indult el ténylegesen a játék) és az a párezer játékos az a játékon belül próbálkozott az indítással. Jelenleg 587,813-an játszanak a játékkal és ma volt már 984,111 is.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor így érthető, tegnap este néztem csak valamikor 10 felé.
2022. febr. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!