Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lost Arkban szerintetek...

Lost Arkban szerintetek melyik Class a legerősebb?

Figyelt kérdés
Én lv 32 Shadowhunter vagyok, azt hittem ez elég erős, de a helyzetek többségében rohadt gyengének érzem magam. A másik meg az, hogy inkább közelharci vagyok és mindig potiznom kell nagyon sokat, hogy ne haljak meg. Valami tipp, erős távolsági karakterekre? Még nem vagyok annyira előre haladva, hogy ne tudjam újrakezdeni. Köszii. :)

2022. febr. 23. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Még egyszer sem tudtam eljutni a karakterkészítésig, mert tele voltak a szerverek.
2022. febr. 24. 01:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Ne írj hülyeségeket, nekem legtöbbször várakozási idő sincs. Ha van, akkor is csak 10 perc.
2022. febr. 24. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
De az te vagy, én meg én vagyok. Tegnap este 6-tól 10-ig vagy tízszer próbáltam, minden esetben hibaüzenettel kivágott.
2022. febr. 24. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma délután folyamatosan minden szerveren 12-15.000 várakozó volt előttem, és fél-egy óra várakozás után kilépett a játék. Úgyhogy készséggel elhiszem, hogy mindenki másnak szuperül megy a játék, de hogy nekem nem, az hétszentség.
2022. febr. 24. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem az első napokban volt 3000, azóta semmilyen várakozási idő...
2022. febr. 24. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:
És az egyik haverom ma regisztrált, neki sem volt, egyből beengedte.
2022. febr. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!