Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek ki volt a kedvencetek...

Nektek ki volt a kedvencetek a Lost. C. sorozatban a túlélők közül, és kit utáltatok a legjobban? És miért?

Figyelt kérdés

2018. dec. 11. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hurley, nem tudom miért, de ő :D

Én nem utáltam senkit

2018. dec. 11. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:

Mindenki szerethető volt valamiért számomra, és épp azért, mert a sorozatban tudatosan zajlott a szereplők szociokulturális ütköztetése, s bebizonyosodott, hogy a legkülönbözőbb hátterű emberek közt is kialakulhatnak igazi érzelmek.

Kedvencem nem volt, de Claire-ben nagyon tetszett a visszahúzódó személyisége; Hurley-ben az, hogy a külseje ellenére is megpróbált vidám maradni; Sunban és Yinben a teljesen különböző kultúra hű képviselete tetszett. Sajnáltam, hogy Rose és Bernard nem kapott nagyobb szerepet. De nekem legszimpatikusabb talán Sawyer volt, mert őt tartom a legtisztább lelkületűnek.

Érdekes módon tehát pont a három legfőbb főszereplő (Jack, John és Kate) az, aki nem igazán mozgatott meg, de persze kedvelni kedveltem őket is.

Az egyetlen aki kissé túl volt talán tolva, az Desmond volt számomra - de aki ismeri a sorozatot tudja, hogy ha közvetlenül nem sok,- ám közvetett módon annál több szerepe volt abban, hogy odakerültek.

Mindenesetre nekem a Lost a legeslegkedvencebb sorozat, pedig már lassan 10 éves lesz.

26f

2018. dec. 11. 22:09
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
pulykatolyás és szójör
2018. dec. 11. 22:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
imádom ezt a sorozatot. Igaz évek óta láttam utoljára... Kedvencem a Sawyer természetesen.
2018. dec. 11. 22:28
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

Kedvencek:

- Sawyer: a stílusa, a folyamatos beszólogatás, és a becenevek miatt.

- Lock: ő a legpozitívabb, tetszenek a túlélési fortélyai, ő az egyik aki örül hogy a szigeten lehet.

- Sayid: kifejezetten nem a kedvencem, de általában mindig igaza van amikor a többi túlélő hülyének nézi, általában tisztán gondolkodik.

- Hurley: egyszerűen szeretni való karakter.

- Jin: ő csak a 3. évad körül lett az egyik kedvencem.

- Charlie: néha idegesítő, de az ő karakterét is kedvelem. Pozitív, vicces, jó fej.

- Mr Eko: összességében ijesztő kicsit, de valahogy kedvelhető.

- Bernard/Rose: kedvesek, lazák, és mondhatni bölcsek.

Akiket nem kedvelek/utálok:

- Claire: soha nem látja át helyzeteket, legtöbbször irritálóan butának hat. +Durván naiv.

- Shannon: gondolom nem kell magyarázni, hogy miért.

- Michael: az elejétől unszimpatikus, ő sem tud soha tisztán gondolkodni, és valamelyest idegbeteg is.

- Nikki/Pauló: pénzéhes, manipulatív, gátlástalan. Általában szeretem ha egy karakternek ilyen jellemvonásai vannak, de náluk valahogy ez inkább csak genyaságnak hat. (a csaj elcsábította azt a rendezőt, majd megöl a pasijával. majd ellopták a gyémántokat. A szigeten már egy csomó mindenről tudtak /repülő, gyöngy, többiek, stb/ és nem szóltak senkinek, mert csak a hülye gyémántokkal foglalkoztak. Mondjuk Paulo nem mondta el hogy megtalálta a gyémántokat, hogy ne veszítse el a lányt. Ez egy + pont.

- Jack/Kate: őket nem utálom, de sokszor érthetetlenül hülyék, meggondolatlanok.

Nem túlélők akik kedvencek:

- Desmond: csak simán szimpatikus.

- Ben: őt is bírom. Mindig tudja, hogy mit kell mondani, és úgy manipulál másokat hogy az valami zseniális.

- Richard: mindig higgadt, általában pozitív, kedves, jó fej, mindig tudja mit kell csinálni. (ő a kedvencem)

- Miles: vicces, jó fej, laza

- Faradey: mókás, szerethető

- Lapidus: jó fej, laza, vicces, nagyon nagy arc :D

- Jacob: van egy pozitív kisugárzása

- Jacob testvére (nem a fekete füst) nála is ugyan azok mint Jacobnál.

- Dr Chang: kicsit lekezelő, de szimpatikus.

- Mikhail: először nem szerettem, de aztán végül is rájöttem hogy csak Ben hülye parancsait követte amikor genya volt. Úgy igazából ő is szimpatikus.

Nem túlélők akiket nem szeretek:

(itt már nem részletezek, csak felsorolom őket.)

- Juliet

- Christian Sephard

- Widmore

- Rousseau

- Keamy

- Anthony Cooper

- Eloise

- Tom

- Radzinsky

- Horace

- Ethan

Egyenlőre ennyi, ha még eszembe jut valaki akkor írok még. :)

2018. dec. 11. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
79%
5: most miattad megint neki fogok kezdeni a lostnak! :D
2018. dec. 11. 22:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kedvencem Charlie volt, mert hát rocker volt, fiatalos, jó fej, és az őt alakító színész volt az egyetlen, akit már a sorozat előtt is ismertem :D Ugye ő volt Trufa a Gyűrűk Ura trilógiában.

Akit pedig rühelltem az Ana Lucia. Ellenszenves volt a karaktere, és nekem valamiért Michelle Rodriqueznek nagyon ellenszenves ábrázata van.

25/F

2018. dec. 12. 00:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Huh már annyira nem emlékszem, de Sawyert imádtam, John is elég jó karakter volt, meg Hurley is kedvelhető volt a kis hülyeségeivel. Jacket utáltam, nem értettem miért tekint rá bárki is vezetőként, kb. annyira kompetens mint a Walking Deadben Rick. :D
2018. dec. 12. 07:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Hurley és Sawyer az abszolút kedvenc, de én Jacket és Bent is nagyon bírom.

Shannon eléggé idegesítő, de nagyon jól el lett játszva a szerepe.

2018. dec. 12. 14:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Én nemrég kezdtem újranézni a sorozatot, már a 3. évad felénél járok. Nekem az abszolút kedvencem Desmond, a túlélők közül pedig Mr. Eko. De bírom még Hurleyt, Sayidot, meg Sawyert is, neki különösen a humorát, és hogy még a rossz időkben sem hagyja el. :)

Érdekes, hogy a női karakterek közül egyet sem igazán tudtam megkedvelni. Shannon egy elkényeztetett liba, Claire nagyon butuska és egyszerű, Ana Lucia túl gyanakvó és agresszív no meg kontrollmániás. Kate is sokszor idegesítő, ahogy őrlődik a két pali között.

Jack-et egyébként régebben jobban komáltam, most valahogy ő is idegesítő. Meg azt vetem észre, hogy egy idegbeteg agresszív állat. :D

- Megalázza és megveri az apját az anonim alkeszek gyűlésén

- A thaiföldi barátnőjét a falhoz szorítja és kényszeríti

- Amikor Locke megjelenik Boone temetésén, ő egyből ráugrik, hogy megverje

2018. dec. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!