Tücsök13 kérdése:
Ti hogy álltok a Sonic játékokkal? Melyik a kedvencetek? Melyiket utáljátok a legjobban?
Figyelt kérdés
És a legfontosabb: Várjátok a Sonic Lost Wrold-t?
Csak mert én nem győzöm kivárni, amióta közzétették a első cutscenet!! :D
2013. aug. 15. 11:12
1/5 anonim válasza:
Nekem bejön az egész Sonic világ, főleg a karakterek. Régebben még Segá-n toltam az első résszel, aztán sok évig semmi. Nemrég toltam ki a Shadow the Hedgehog-ot, valamint a Sonic Adventure-t és annak folytatását. PSP-n a Sonic Rivals 2-őt is kipörgettem. A Shadow szerintem lehetett volna jobb, abban az irányítás annyira nem tetszett, meg az sem, hogy állandóan le kellett állni harcolni. Mondjuk a többféle végigjátszás nerm volt rossz ötlet. Az SA klasszikusabb játékmenetű, de szerintem elég könnyű, főleg a bossoknál (pl.Knuckles és Gamma 3 ütéstől kifekszik...).
2/5 anonim válasza:
(folyt.) Ez persze nem baj, legalább nem idegeskedik az ember, hanem könnyeden szórakozik. A sokféle karakter és az össefüggő történetek mind-mind piros pontot kapnak. Az SA2 fejlettebb játékmenetű, valamint szerintem nehezebb is, viszont több fajta játékmenet van. Megmaradt a klasszikus száguldós játékmenet (Sonic és Shadow),csak van egy rakás felszerelés. Knuckles és Rouge kincskeresős pályái kicsit sok ideig tartanak, mivel az emeráldokat csak sorrendben lehet felvenni, nincs mind a három alapból a pályán. Tails és Eggman pályái érdekesek, csak szerintem túl könnyűek a többi karakteréhez képest. A történet viszont az egyik legjobb a sorozatban, főleg Shadow múltja meg a Last Story-s fordulat miatt.
3/5 anonim válasza:
A Rivals 2 2D-s rész, viszont minden pályát a lehető leggyorsabban teljesíteni kell az ellenfél előtt, vagy időlimit miatt. Sokféle karakter van, de különleges képességükön kívül nem térnek el (pl.Shadow le tudja lassítani az időt). A történet itt is szerteágazó, de nem valami komoly. A sztori is ugyanazon a pályákon játszódik minden karakter esetében. Viszont vannak gyűjthető kártyák, és kihívások, valamint ruhák, ami azért ad újrajátszási értéket. A pályák baromi jók, valamint a zene is, a játékmenet pedig pont jó gyorsaságú. Az egész sorozatra jellemző a baromi jó zene (pályákon vagy átvezetőkben), valamint a jó zenekari dalok (pl.Live and Learn, His World, Never Turn Back). Összeségében szerintem ez egy baromi jó franchise, csak már egy olyan nagyszabású projekt kéne, ami ismét a köztudatba hozza (mint pl. a Sonic '06, csak annál sokkal jobb). Azt persze nem mondom, hogy ismeretlen a sorozat, csak már nem olyan gizda, mint pl. egy bizonyos FPS széria. Kösz, hogy elolvastad
4/5 anonim válasza:
Még nem játszotam az öszesel de a legtöbbet ismerem a kedvenceim a klaszikusok a 2D-sek de az ujakat is szeretem pl: Sonic generations Sonic adventure 2.De azért a sonic and the black knight-ban az zavaro hogy hátra felé nem tudunk olyan jol meni.
5/5 anonim válasza:
Én szeretem az összes Sonicot ( habár nem játszottám mindegyikkel), főleg a Generaitons, SA 1, 2, Riders a kedvenceim. Viszont a Labyrint-tal és a Spinball-lal nem akarok játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!