31/34 A kérdező kommentje:
Ja meg a Forzánál se tudtam bevenni egy kanyart rendesen de például egy Resi 7-nél vagy Hellblade-nél vagy Skyrimnél teljesen jó volt az irányítás.
2022. jan. 14. 22:29
32/34 anonim válasza:
de ez sem megoldas hogy 2 evente kiadnak egy kicsit erosebb konzolt, akinek meg a regije van az igy jart :D Persze haladni kell a technologiaval megertem, de ott a nintendo switch pl, 5 eves hardver, mar anno se volt egy erogep, de megis a legjobban fogyo konzol, es a first party cimeik a mai napig iszonyatosan porognek, learazasra sincs szukseg. Persze sok third party cucc fajdalmasan szar rajta, pl a Witcher 3 , de aki tultudja tenni magat a csunyacska grafikan, a sok toltesi idon, az egy full hordozhato konzolt kap.
En elorendeltem a Steam Deck-et, a 680 euros valtozatot, nagyon kivancsi leszek ra, mert ha bejon akkor vegre lecserelhetem a switchemet
33/34 anonim válasza:
Mert jobb. Mind dizájnra mind kontrollerre. Az xbox krisztus előtti kort idéző kontrollerekkel rendelkezik az elemes szarjaival meg a kialakításával. Ráadásul az xbox mindig is a pst próbálta majmolni mivel a ps volt előbb.
34/34 anonim válasza:
Ne zavarjon hogy a ps előtt is volt már konzol nem is egy a fene hogy a sony majmolt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!