11/34 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a tavalyi eladások voltak benne vagy ilyesmi. Nyilván nem úgy gondoltam hogy 8 év alatt mennyi ps4et adtak el :D
2022. jan. 14. 21:44
12/34 A kérdező kommentje:
Én is a gamepass miatt gondolkodom rajta erősen.
2022. jan. 14. 21:46
13/34 anonim válasza:
Hát ha csak nincs olyan PS only játék amit nagyon akarsz játszani, akkor szerintem X-et jobban megéri manapság.
Egy ideig én is gondolkodtam hogy Xbox mellé egy PS-t akár ideiglenesen beszerezni pár cím miatt, de így, hogy most már elkezdtek azok is szállingózni PC-re, így PC + Xbox maradt végül.
14/34 A kérdező kommentje:
Van néhány, de amennyivel többe kerül rá a többi játék elgondolkodtató hogy jobb választás-e mint az xbox.
2022. jan. 14. 21:57
15/34 anonim válasza:
Árakban nem tudom mondjuk ott mennyire szoktak leárazások meg ilyesmik lenni.
16/34 A kérdező kommentje:
A PS5 mellett szól hogy a ps accountomon van az eddigi játékgyűjteményem plusz sok platina plusz az exkluzívok :D
Elvileg készülnek valami válasszal a gamepass-re de nehéz elhinni hogy tudják tartani az árversenyt a Microsofttal ilyen téren.
2022. jan. 14. 22:01
17/34 A kérdező kommentje:
Akadnak jó akciók a storeban de csak akkor ha az ember kivárja őket és nem egyből megjelenéskor akar mindennel játszani hanem ráér pár év múlva.
2022. jan. 14. 22:03
18/34 anonim válasza:
Hát, attól, hogy veszel új konzolt megtarthatod mellette a PS4-et,s zerintem azért egy ideig kijönnek arra is még a címeik, na meg a profilod sem veszik el.
19/34 A kérdező kommentje:
De például gamepass-be most került be a Hitman trilógia, az ps-re még akciósan is 15-20ezer körül van a három rész egyben.
2022. jan. 14. 22:06
20/34 anonim válasza:
Ja mondjuk tényleg van akkor difi néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!