"Mert jobb"
Kifejthetnéd hogy miben jobb.
Az X van a PS5 mellett teljesítményben és árban is, én még nem tudtam eldönteni melyiket vegyem de valóban az S is szóba jöhet mert nem sokat kéne ráfizetnem a PS4-emre ha lecserélném.
De most olvastam hogy volt egy statisztika a legnépszerűbb konzolokról és még a PS4 is majdnem megelőzte a Series X-et.
PS5 inkább a két Xbox között helyezkedik el. Bár igazából csak grafikus oldalról lehet leginkább összehasonlítani. Procik hasonlóak, órajeleket nem tudom fejből. Memoriarendszer meg totál más.
Amúgy ez a népszerűség most olyan dolog, hogy szerintem nem döntő tényező. Mondjuk ismerősi körben valahogy mindenhol Xbox van valamelyik generációs, legtöbben a game pass miatt döntöttek mellette, ami lássuk be tényleg egy elég jó dolog, fillérekért van egy rakat játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!