Csak fura hogy S-ből és Xből összesen adtak el 10 miliót kb amíg PS5 16 milliónál jár majdnem :D
Persze lehet sokaknak nem szempont hogy 30ezer forint rá egy frissen megjelent játék.
#5 te akkora egy nobrainer vagy hogy csodalkozom hogy tudtad ezt mind leirni :D
amugy en series s en is baromi jol elvagyok, 16k-ert van gamepass ultimatem egy evre, akar mobilrol is tudok bf5ozni vagy akarmi, eleg jol mukodik a cloudja az xboxnak, gamepassbe 100+ jatek van es nem ezer eves unalmas mainstream jatekok mint a ps plus collectionsba (ahol kb 30 jatek van), rohadt sok jatek visszafele konpatibilis akar a 20eves xbox classic-al, es pc-re is kozel 100 jatek van ingyen, cloud save el.
Ekozben meg a sony fog majd valamikor a microsofttol berelni szervert a cloudjahoz, nincs quick resume, es 25-30 ezer ft 1 db jatek ps5re. Nem gyozkodok senkit, csak leirtam nekem miert erte meg ez jobban, sose erdekeltek az unalmas sony exkluzivok, vagyis a spiderman special az jo volt, meg anno ps3-on a heavy rain, de most mar ugyis a legtobb kijon pcre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!