Doom eternalt megéri megvenni vagy jobbak a régi doomok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 06:45
21/29 A kérdező kommentje:
#18 Mert érdekelt az emberek véleménye és a többség azt írta hogy rossz szóval nem csoda hogy ezek után nem fogom megvenni
2021. máj. 27. 20:23
22/29 anonim válasza:
21-es, épeszű ember torrentezik, a többi szórja csak a pénzét. Kizárólag azt veszem meg, amit előzőleg kipróbáltam, és az első félóra után is tetszett.
23/29 A kérdező kommentje:
#22 Csak az torrentezik akinek mindegy mit csinálnak az adataival.
Éppeszű ember megveszi mert így nem lesz vírusos a gépe, kapni fogja frissítéseket és tudni fog multizni-onlineozni.
2021. máj. 28. 06:32
24/29 anonim válasza:
23. Meg akinek nincs rá pénze.
25/29 A kérdező kommentje:
#24 Megnézném hogy torrentezed le a rainbow six sieget vagy gta onlinet :D :D
2021. máj. 28. 06:43
26/29 anonim válasza:
25. Sehogy,de nem is érdekel egyik sem.2 db eredeti játékom van: Far Cry 3, Max Payne 3
27/29 anonim válasza:
Régenmindenjobbvót. Nekem a Doom 2 nem tetszett, zavaros pályák, rossz zene. Doom 3 is tetszik, meg a 2016, és az Eternal is.
29/29 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon adja a 16-os is meg az Eternal is ! Aki nem próbálta ki,az ne mondjon véleményt róla ! Én sem mondom ránézés alapján,hogy finom e töltött káposzta ! Meg kell kóstolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!