Doom eternalt megéri megvenni vagy jobbak a régi doomok?
Ha a klasszikus Doomra gondolsz, az egy korszakalkotó élmény volt a maga idejében. Nem úgy értve, hogy jó és emlékezetes játék volt, hanem szó szerint beszartunk-behugyoztunk, amikor először megláttuk.
A mostani Doomok nemigen tudták visszaadni a hangulatát. Én az Eternalt már meg sem vettem. Az előző Doom ugyan sok tekintetben hűséges maradt a régihez, nem is indult rosszul, de végül egy ostoba, lineáris szar lett, amiben általában csak egyfelé mehetsz, és előre tudni lehet, hogy na, mindjárt lesz egy arénacsata, legyakok 643543 szörnyet, aztán gyaloglás a következőig. Az első boss fightnál, a cyberdemonnál már abba is hagytam, mert annyira dögunalmas grindolás lett belőle, meg annyira szerencsére van kihegyezve, hogy akár dobókockákat is gurigázhatnék.
A válaszom egyértelműen az, hogy nem érdemes megvenni. A régi doomereknek nagy csalódás, a fiataloknak egy uncsi, grindolós lövöldözés, ami semmi újat nem tartalmaz. Még a sztorija sem érdekes annyira, hogy azért érdemes legyen.
#4 Igen azt tudom.
#5 milyen hiszti?
Ez nem kérdés hanem hiszti.
Felteszel egy kérdést, amire már előre meg van a saját magadnak adott válaszod és véleményed amit itt erőltetsz. Ennek mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!