Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doom eternalt megéri megvenni...

Doom eternalt megéri megvenni vagy jobbak a régi doomok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 06:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
77%

Ha a klasszikus Doomra gondolsz, az egy korszakalkotó élmény volt a maga idejében. Nem úgy értve, hogy jó és emlékezetes játék volt, hanem szó szerint beszartunk-behugyoztunk, amikor először megláttuk.

A mostani Doomok nemigen tudták visszaadni a hangulatát. Én az Eternalt már meg sem vettem. Az előző Doom ugyan sok tekintetben hűséges maradt a régihez, nem is indult rosszul, de végül egy ostoba, lineáris szar lett, amiben általában csak egyfelé mehetsz, és előre tudni lehet, hogy na, mindjárt lesz egy arénacsata, legyakok 643543 szörnyet, aztán gyaloglás a következőig. Az első boss fightnál, a cyberdemonnál már abba is hagytam, mert annyira dögunalmas grindolás lett belőle, meg annyira szerencsére van kihegyezve, hogy akár dobókockákat is gurigázhatnék.

A válaszom egyértelműen az, hogy nem érdemes megvenni. A régi doomereknek nagy csalódás, a fiataloknak egy uncsi, grindolós lövöldözés, ami semmi újat nem tartalmaz. Még a sztorija sem érdekes annyira, hogy azért érdemes legyen.

2021. máj. 27. 07:21
 2/29 A kérdező kommentje:
#1 Néztem eternalról videókat és ez szégyen mennyire gáz lett a játék gyerekes az egész. Doom3 sokkal jobb
2021. máj. 27. 07:39
 3/29 A kérdező kommentje:
Far cry new dawn is gyerekes lett. Kiknek készitik ezeket a jatekokat ovisoknak??
2021. máj. 27. 07:54
 4/29 anonim ***** válasza:
72%
A Far Cry-nak a 3-as a legjobb része.
2021. máj. 27. 08:17
 5/29 anonim ***** válasza:
27%
Napi hiszti kérdés.
2021. máj. 27. 08:45
 6/29 A kérdező kommentje:

#4 Igen azt tudom.

#5 milyen hiszti?

2021. máj. 27. 09:26
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Én jól elvoltam vele, mondjuk nem is az achievmentekre mentem.
2021. máj. 27. 09:27
 8/29 anonim ***** válasza:
27%

Ez nem kérdés hanem hiszti.

Felteszel egy kérdést, amire már előre meg van a saját magadnak adott válaszod és véleményed amit itt erőltetsz. Ennek mi értelme?

2021. máj. 27. 09:28
 9/29 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon jó játék. A régi doomok meg vackok.
2021. máj. 27. 10:09
 10/29 A kérdező kommentje:
#9 Eléggé lejebb adod de kinek pap kinek paplan
2021. máj. 27. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!