Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Doom eternalt megéri megvenni...

Doom eternalt megéri megvenni vagy jobbak a régi doomok?

Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 06:45
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
#8 Sehol nem erőltettem semmit csak az 1-es vâlaszolónak válaszoltam aki azóta sem írt.
2021. máj. 27. 10:50
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a régi is és az új is nagyon jó. Én leginkább a régiekkel játszom, mert a laptopom nem viszi az újakat, de más gépén már toltam és jók. Gyakorlatilag a régi DOOM a modern vívmányokat felhasználva, szóval nem értem a hisztit. És ezt úgy írom, hogy a játék öregebb, mint én, és úgy 2015-ig nem is tudtam, hogy létezik, nekem az ős-shooter a Half-Life volt.

A történetről meg annyit, hogy az első DOOM számára annyira fontos a történet mint az első némafilmeknél.

2021. máj. 27. 14:05
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rosszak az újak sem, sőt, a mai fps-ek közül kiemelkedően jók.

Viszont a régi Doomok nekem jobbak, könnyen modolhatók, végtelen pályát tudsz belerakni, amit a közösség készít, akár magad is készíthetsz.

Én például 20 éve próbáltam ki havernál az 1-2-t. Pár éve megvettem steamen és úgy beszippantott, mint egy mai játék se még, egyhuzamban végigvittem az 1-2-t. A 3-mat csak azért nem, mert túl félelmetesnek találtam, de ami késik nem múlik.

2021. máj. 27. 14:11
 14/29 A kérdező kommentje:
Én a doom3 bfg editiont vettem meg steamre és benne van az első és második doom rész is nagyon adja
2021. máj. 27. 14:29
 15/29 anonim ***** válasza:
Nekem is az van meg.
2021. máj. 27. 15:19
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező: Igen, ovisoknak. Kb. 1996 vége felé, amikor az első 3D gyorsítók megjelentek, és a PC tömegtermék lett, amit minden hülye megvett a még hülyébb gyerekének, a játékfejlesztők is rájöttek, hogy a bárgyú, egysíkú játékok jobban eladhatóak, mert hülyéből több van, mint intelligens és igényes játékosból. Nem kell játékélmény, nem kell minőség, csak legyen sok fegyver meg dzsidzsidzsi dijundisun zene, és ennyi. Ha megnézed, az összes 1990-es évekbeli sikerjáték felújítása annyi, hogy modern csillivilli grafika, a játékmenet pedig a végtelenségig lebutítva, nehogy a kis Einsteinek érzékeny agyát túlterhelje. Az XCOM például.
2021. máj. 27. 16:53
 17/29 A kérdező kommentje:
Hát igen, rengeteg olyan játék van ahol semmi segitséget nem kapsz például a dark souls széria. Sajnos találtam 1-2 régi játékot ami fényévekkel nehezebb mint a mostaniak
2021. máj. 27. 17:13
 18/29 anonim ***** válasza:
MI értelme a kérdésnek, ha egyszer eldöntötted, hogy számodra nem jó az Eternal? Tényleg inkább csak egy kérdésnek álcázott panaszkodás így.
2021. máj. 27. 17:44
 19/29 anonim ***** válasza:
6%
18-as, a te válaszod meg egy válasznak álcázott hiszti. Ha zavar a kérdés, lapozz tovább, nem kell besírni.
2021. máj. 27. 17:46
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát vannak bajok, ha egy egyszerű kijelentést, hisztinek veszel, gratulálok, 19.
2021. máj. 27. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!