Hogyan tudom újratelepíteni a doom eternalt?
Figyelt kérdés
Megvettem eredetiben még márciusban. Egy letöltőkóddal letöltöttem és működött is de letöröltem amikor végigvittem. pst szeretném újratelepíteni, beléptem a steam programban de sehol nem találok egy letöltés linket. Ha elindítom a DLC-jét akkor az alapjátéknál egy bevásárlókocsi jelenik meg, pedig már megvásároltam.2020. okt. 25. 12:40
1/3 anonim válasza:
Nem azzal a fiókkal vetted meg, amivel be vagy lépve. Azzal lépj be amelyikkel megvetted.
2/3 anonim válasza:
Steam felső sor: Könyvtár
ezen belül kiválasztod a Doomot és alapból mutatni fogja a telepítés opciót, de jobb klikkel is előhozhatod.
3/3 anonim válasza:
Több Steam fiókod van, és nem abba léptél be, amelyikkel megvásároltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!