Eredeti GTA 5 modolása is működik?
Tehát lehet eredeti játékot is modolni nyugodt szívvel, vagy csak a torrentelt verziót?
Csak néhány autó skint szeretnék berakni/cserélni.
Ha ezt megteszem, és valami elb*szódik akkor ha letörlöm a játékot és újra rakom akkor megjavul? És mondjuk megmaradnak a mentések is? Vagy ha elszaródik akkor b*szhatom az egészet ahogy van...
Az eredetit is lehet modolni, ez nem a tört játékok kiváltsága. Viszont akkor nem léphetsz fel modolt példánnyal az Online-ba multizni, mert bannolni fognak.
Ha bármit elrontasz akkor mindig újratelepíthetsz egy programot, hiszen az újratelepített verzió mindig az alap, eredeti fájlokat fogja tartalmazni.
Hát ha online-ozni akarok akkor majd újra rakom... de az nem hiszem, hogy hamar lesz. :D
Köszönöm szépen!
Nem megy... :( oofline sajnos nem tudok játszani, mert a szerver a felhőbe menti a játékot... ha nincs net elindítani sem tudom :(
Egyébként az OpenIV-ben minden adat úgy maradt ahogy beállítottam. Nem változott semmi, mégsem azokat az autókat látom amiket beraktam.
Megpróbáltam az Add-On és a Replace verzíót is, de egyik sem megy.. bár eddig nem találtam olyan trainert ahol név szerint lehetett járművet keresni. Mármint, hogy én írom be a nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!