Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el a Sims 3...

Miért nem indul el a Sims 3 Complete Edition?

Figyelt kérdés
Feltelepítettem, a crack fájlt is be tettem a Daemon Tools Pro-ba de ha rákattintok az ikonra nem történik semmi. Ez miért van? Mit kell tenni ilyenkor?

2021. jan. 19. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Feltenni az Origint és megvenni. :)
2021. jan. 19. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem arra nincs pénzem de azért köszi. :)
2021. jan. 19. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
TS3W exe-vel kell indítani, rendszergazdai jogokkal. Crack után már nem kell a képfájl.
2021. jan. 19. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

Megveszed eredetiben, majom, és menni fog.

Hagyjuk a "nincs pénzem tehát lopnom kell" farbát, akinek van gépe hogy futtassa, annak van pénze a játékra is (10 éves játék, olcsóbb mint egy meki menü ára).

2021. jan. 19. 15:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszoló. Sajnos a családomban jelenleg máshova kell a pénz, sokkal fontosabb, egészségügyi dolgokra. És nem kell bunkónak lenni tudod, habár ez a fajta viselkedés úgyis csak téged minősít.
2021. jan. 19. 15:31
 6/9 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló. Köszönöm. Segítettél. Elindult. :)
2021. jan. 19. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Aha, tipikus roma szöveg. Képzeljük el, hogy nézne ki a társadalom, ha mindenki vinne mindent "ohh bocs nem tudom kifizetni, de ez jár nekem" alapon. És akkor még én kéne szégyelljem magam. :D
2021. jan. 19. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
71%

Harmadik vagyok. Szívesen, örülök hogy sikerült. :)

Kedves negyedik. Örülünk hogy neked minden játékod eredetiben van meg, DE nem mindenkin teheti meg hogy eredetibe vásároljon. Ez főleg a Sims játékokra igaz. Megnéztem Steam-en és a minden egyben pack 380 euróba kerül. Na most matekozzunk 1 kicsit. 380x360(kb 360FT most 1 euró) szóval a végeredmény 136.800FT. A mai gazdasági helyzetben RÁADÁSUL a magyar fizetések mellett kinek van erre pénze ha teljes élményt szeretne az illető... Örülünk hogy neked ennyi pénzed van csak azért hogy arra verd a melled hogy eredeti így meg úgy... De 1 átlagember aki összesen keres kb 100.000FT nettóban 1 hónap az aligha engedheti meg magának...

Illetve ha segíteni nem akarsz akkor egyáltalán minek írsz? Nem kötelező válaszolni ha a kérdés számodra ennyire inreleváns...

2021. jan. 19. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
48%

Bocs, de én nem játszom a gépen, mert már nem vagyok tini. Mikor az voltam, akkor a Lego volt a kedvenc játékom, de nem loptam el az üzletből 10 doboz legót azzal, hogy "ez drága, de attól még jár nekem".

A "segítség" pedig az volt, hogy talán felébresztettem a warez boyokat, hogy ne a trambulinról pisiljenek a medencébe. Tudniillik a hatóságok előbb-utóbb leb....ák a gyakorit a netről, ha itt rendszeres lesz a crackeléshez nyújtott segítség.

2021. jan. 21. 15:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!