Miért nem indul el a Sims 3 Complete Edition?
Megveszed eredetiben, majom, és menni fog.
Hagyjuk a "nincs pénzem tehát lopnom kell" farbát, akinek van gépe hogy futtassa, annak van pénze a játékra is (10 éves játék, olcsóbb mint egy meki menü ára).
Harmadik vagyok. Szívesen, örülök hogy sikerült. :)
Kedves negyedik. Örülünk hogy neked minden játékod eredetiben van meg, DE nem mindenkin teheti meg hogy eredetibe vásároljon. Ez főleg a Sims játékokra igaz. Megnéztem Steam-en és a minden egyben pack 380 euróba kerül. Na most matekozzunk 1 kicsit. 380x360(kb 360FT most 1 euró) szóval a végeredmény 136.800FT. A mai gazdasági helyzetben RÁADÁSUL a magyar fizetések mellett kinek van erre pénze ha teljes élményt szeretne az illető... Örülünk hogy neked ennyi pénzed van csak azért hogy arra verd a melled hogy eredeti így meg úgy... De 1 átlagember aki összesen keres kb 100.000FT nettóban 1 hónap az aligha engedheti meg magának...
Illetve ha segíteni nem akarsz akkor egyáltalán minek írsz? Nem kötelező válaszolni ha a kérdés számodra ennyire inreleváns...
Bocs, de én nem játszom a gépen, mert már nem vagyok tini. Mikor az voltam, akkor a Lego volt a kedvenc játékom, de nem loptam el az üzletből 10 doboz legót azzal, hogy "ez drága, de attól még jár nekem".
A "segítség" pedig az volt, hogy talán felébresztettem a warez boyokat, hogy ne a trambulinról pisiljenek a medencébe. Tudniillik a hatóságok előbb-utóbb leb....ák a gyakorit a netről, ha itt rendszeres lesz a crackeléshez nyújtott segítség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!