Az Ubisoft újabb játékai milyenek lettek?
Az AC Odyssey fasza, dark souls os harcrendszer, nagyon gördülékenyen.
Az Immortals Fenix Rising is elmegy egynek, nekem jobban bejön női karakter, mint a Zelda tarzangyereke. A Watch Dogs 2 jó, legion fos szerintem.
A GTA III óta szeretik mindenre rámondani, hogy copy, csak mert openworld, pláne akkor, ha némi gengszterkedés is van benne. :D
Pedig jó rész lett mindegyik Assassin's Creed a Black Flag után. Én azt vettem észre AC esetén, hogy az aktuális rész az mindig közutálat tárgya, aztán az utána érkező epizódkor meg a kis kedvenccé megy át. Ugyanez lesz a Shadows-zal is, most mindenki köpköd rá (valahol talán joggal), majd amikor elkezdenek vele játszani, akkor annyira már nem köpnek rá, de azért még igen, aztán majd amikor jön egy köv. epizód, akkor meg a Shadows lesz az észbontjó játék.
Inkább az üzletpolitika, stratégia amin kicsit elhasaltak mostanában, pl a Mirage, mint úgy amúgy Valhalla DLC ami legyen egy külön játék, csak annyit mégsem nyújt, mint egy teljes cím. Nekem tetszett, csak rövid és üres, semmi különös. Látványos, részletes, szép. De talán túl sokat akartak a Valhallával, mert önmagában az alap történet hosszú és akkor még van három DLC. A játékon belüli egyebekről nem is beszélve, mint például A Fated Encounter vagy The Last Chapter. Ipari mennyiségű időt bele lehet tenni.
Tartalmilag már az Origins sem volt egyszerű, el lehet veszni benne rendesen. Aztán jött az Odyssey, ami négyzetre emelte. Ma, aki utol akarja magát érni a frencsájzban' , hát sok sikert.
Azt tudom mondani, hogy a Unity-s tapasztalataidra nem tudod építeni a többi epizódot, mert merőben más. Már a Syndicate is a két karakterrel, aztán az Origins az RPG-sebb elemekkel. Ki kell próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!