Ubisoft Store termékkulcs?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Ac Valhallához megvettem a Párizs dlct.Termékkulcsot kér.Ezt hol találom?(alapjáték megvan véve)szept. 6. 12:25
1/7 anonim válasza:
Külső oldalon vetted meg a DLC-t? Akkor vagy e-mailben vagy azon az oldalon üzenetben kellett kulcsot kapnod.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia ubisoft store-ban vettem meg,de sehol nem találom.Emailben sem.
szept. 6. 12:32
3/7 anonim válasza:
Ha közvetlen ubi kliensben vetted akkor nem is fogod. Akkor közvetlen játékhoz adta és azonnal elérhetővé vált a játékon belül. Ha valami külsös kulcsos oldal mégis, akkor ott ahogy #1 is írta email-be kell megkapnod majd azt beaktiválnod a kliensben.
4/7 A kérdező kommentje:
Hozzá adta a játékhoz.De ha megnézem az Ubisoft kliensben ott meg kérné a kódot viszont működik mégis játékon belül.
Érdekesen van ez megoldva.Köszönöm a segítséget.
szept. 6. 14:04
5/7 anonim válasza:
Hát nekem a legtöbb Ubis játék Steam-en keresztül van meg, szóval nincs ilyen gondom. Ami pedig közvetlen onnan ott sose volt ilyen. Mondjuk egyből mindig a Deluxe/ultimate-t veszem alapjátékra(vagy instant ezeket a kiadásokat). Szóval én nem egyesével "kinlodok" vele.
De mind1 is. Amig bevette neked addig jó. De lehet valamit félrenéztél hogy kódot kér. Lehet külön mikros cucc kérne kódot?
6/7 A kérdező kommentje:
A játékban működik viszont az zavart meg ha külön rámegyek a dlc-re Ubisoft connecten belül akkor oda van írva "play now" ha rámegyek kéri a kódot.Ez zavart meg,de nem értem miért hagyják így ha egyszer működik.
szept. 7. 08:19
7/7 anonim válasza:
Jó kérdés, de miért a DLC-vel akarod indítani a játékot? Játékon belül automatikusan "indul" mivel már megvetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!