Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez nem csalás/igazságtalan?

Ez nem csalás/igazságtalan?

Figyelt kérdés

Ha egy pályázatot a szavazatok száma alapján lehet megnyerni és pl egy rajzpályázatnál egy 5mp-es pálcikaember elviszi a fődíjat a 20 órás hiperrealisztikus rajz elől, csak mert a pálcikaember készítőjének sok ismerőse van és megosztotta hogy szavazzanak rá.

Hol a határ? Megtehetem akkor én is azt mint a hiperrealisztikus készítője hogy kamu fiókokból/hamis IP címekről nyomatom magamra a szavazatokat?

Csak szerintem gáz hogy nem azt értékelik hogy melyik a legjobb hanem hogy kinek van a legtöbb ismerőse? (Komoly pénznyereményekről van szó, nem egy mozibelépőről)

ma 00:53
A kérdező szavazást indított:
Ez még nem csalás, de igazságtalan.
Ez már csalás, de nincs mit tenni.
Csalás, szóval csalj te is, hogy egyenlíts az esélyeken.
4 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

De igazsagtalan, minosegre mi is nyertünk volna egy fenykepversenyen, majd félúton kitalaltak hogy nem valasztanak legjobbat hanem legyen a lajkok száma.

Sajnos nem tudsz mit tenni

ma 14:23
 2/2 A kérdező kommentje:
De tudok, végülis. 2 perc alatt írok olyan kódot ami több ezer lájkot generál óránként. Viszont kicsit rosszul esik hogy az fog nyerni aki pofátlanabbul mer csalni.
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!