Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Pokerstars ellopta a pénzemet?

A Pokerstars ellopta a pénzemet?

Figyelt kérdés
Megcsináltam a fiókot, hitelesítettem az e-mail címem, feltöltöttem a Revolut kártyámról 30 ezer Ft-ot, majd kidobott az oldal. Azóta ha be akarnék jelentkezni, azt írja, hogy zárolták a fiókom. Ügyfélszolgálat egyelőre nem válaszolt. Járt már így valaki más is?

ma 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
En sem jartam meg igy, de en adok 99%ot arra hogy azt mar elszedtek... vissza kapni nem hiszem hogy fogod.. nekem anno a testverem jart igy csak valami massal nem Revoluttal
ma 05:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Gondolom nem is lehet már tenni semmit.
ma 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg kettős állampolgár vagy kérdező??

A PokerStars regisztrációt milyen linkről hajtottad végre?

Az PokerStas Gambling (szerencsejáték) oldalra Revolutal nem lehet befizetni.

A PokerStars a jelenlegi Magyar hatályos jogszabályok értelmében Tiltott szerencsejáték szervezést megvalósító szervezet.

Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága(SZTFH) jelenleg 1068 blokkolt szerencsejátékkal foglalkozó szervezetet van tiltólistán.

A PokerStars magyarországi weboldalai , webhelyei, domainjai hivatalosan blokkolva vannak, igy a.hu a .com és a .net is,

A PokerStars magára így hivatkozik :

Copyright © 2001-2025, Rational Intellectual Holdings Limited. Minden jog fenntartva.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Üzemeltető a TSG Interactive Gaming Europe Limited

A TSG Interactive Gaming Europe Limited -- mint szervezetet, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága tiltó listáján görgetve lefele a 230.- 240. bejegyzés között találod meg. Az alábbi linkeken:

[link]

[link] nyilvantartasok/szerencsejatekugyi-blokkolt-honlapok/

A PokerStars egy "maszkolt" (rejtett) elérési útvonalat aldomaint tart fent, a linket beírni nem fogom a listán megtalálod.

EZ A KOMMENT CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! A listán talált linket ne használd!!!!!!

Az ügyfélszolgálat a felhasználókkal emailban már nem tart fent kapcsolatot. VPN használatát nem engedélyezi a PokerStars !

A pénzed sajnos nem fogod visszakapni.

ma 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van 50 dolcsim bent. Hiàba adom meg a Revolutos Iban számomat nem fogadja el a felület. Akkor ez lehet az oka?
ma 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!