A Resident Evil 2 rameke ben meddig jön ez a kalapos szr?
Semmit nem lehet tőle csinálni
miközben dodgeolni se tud a karakter, egy zombinak meg 10 fejlövés kell.
Szóval ha végig trappol ez a kalapos szr is, akkor inkább ezt befejeztem, és elkezdem a 3 at. Régen nagy kedvenc volt a 2 is, de nem kellett ennyi golyó egy zombiba, simán ki is kerülhetted őket. Ez még úgy el is menne hogy okosodtak, de ezzel a kalapos szrral szinte játszhatatlanul nehéz. És elbujásra nincs lehetőség mint pl az Alien isolationba. Szóval ha végig jön nekem elég volt ennyi ebböl, mondom ezt úgy hogy a soulslike gamek a kedvenceim, azok is nehezek, de nem ilyen idegesítő formában.Nem ilyen fapados az egész.
#30: Dodge nélkül is élvezhető/kijátszható a RE2. Nekem legalábbis dodge nélkül is könnyedén kijátszható volt.
Amúgy Mr. X esetében is van dodge, ha úgy vesszük: támadásra ingerled, ami elől ellépsz hátra és gyorsan elfutsz mellette miután a levegőbe ütött. Olyann sokat pöcsöl egy helyben, annyira lomha, hogy simán kijátszható ez a Mr. X.
Ami a zombikat illeti a RE2-be se kell egy tár lőszer a zombikba. Valamit nagyon rosszul csinálhatsz, ha nem vagy képes "spótolni" a lőszerrel. Én rövid idő után már a tárgytároló ládába pakoltam a lőszereim egy részét, mert elértem a 60-as felstackelhető limitet. Zombikba elég 1-2 golyót beleereszteni, aztán késsel úgy szét lehet őket simogatni, hogy ihaj-csuhaj. Az infinity kés megszerzése után már szinte félisten lehet bárki. :D
Miért lenne amúgy unalmas a rendőrkapitányság? Számomra az az egyik kedvenc helyszín a NEST mellett.
Nézz teszteket róla, vagy redditet mindenhol, mindenki a lőszer és a Dodge problémát hozza fel, de ha nem találsz szívesen linkelek többet is, de gondolom nem okoz nehézséget beírni a Google be hogy :
Resident 2 too many bullets
Egye fene, segítek:
Én több gépen is végigvittem őket, a Remake ekbe (2-3) kell a legtöbb lőszer a zombikba, és rohadt kevés van belöle.
Nekem jobban bejöttek a Revelations-ök.
A grafika szép, de nagyon fapados minden, meg először már akkor bezártam az alkalmazást amikor az elején Claire megkérdezi a talpig egyenruhában Leont hogy:
"Te rendőr vagy?"
Nem, b+ farsangi bálba megyek, eredetileg tűzoltó akartam lenni, de nem találtam csak rendőr jelmezt. Ja, meg amúgy zombiapokalipszis van, legjobb lesz ha külön válunk, legalábbis nem tudok átmászni hozzád, ezt nem tanították meg nekem a kikêpzés soràn, később meg mikor egy kerítés választ el minket és már nálam lesz az erővágó, akkor sem leszek képes szétvágni egy drótot. Zombiapokalipszis ide, oda abban a drótkerítésben munka van, valaki dolgozott rajta.
De átmászni se fogok hozzád sehol. Na csá!
Így hát elindulunk Claire el egyedül, biztos ami biztos, keressünk egy zárt helyet, ahol l be vagyunk szorítva a zombik közé. Közben keresgessünk színes kis kulcsokat, meg keressünk mondjuk egy emelőt a békához, azzal is telik az idő, hiszen felmászni egy szekrényre nem tudunk,...hagyjuk már ezt.
A maga idejében is gagyi volt, most is az, ellentétben mondjuk a Szilent Jill 1 el, amitől még ma is beszélik az ember.
És a története is érdekesebb.
A 7 az jó lett.
A village meg egy átverés.
Kb 1 órát vagyunk abban a gyönyörű kastêlyban, érdekesek a karakterek, jól indul a történet, aztán jön a hidegzuhany hogy a végletekig kidolgozott kastély utàn egy havas labirintusban kell kurblikat keresgélni megint.
#34: Ha ésszel játszik az ember, akkor nem kell sok lőszer a zombikba.
A sztorit és scripteket pedig nem én írtam.
Tudom, nem is írtam.
Én ezt inkább egy erősebb remasternek éreztem.
Solulslike fan ként élvezem a nehéz , játékokat, de ez engem onkább idegesített, meg miért kellene kikerülni a zombit?
Ha utadat àllná egy zombi.egy folyosón, Te kikerülnéd, vagy szrrá lőnéd? Esetleg el salnád valamerre amit már a Last of Us gombafejűeknél is meglehetett tenni. Ez nem ész kérdése, a Silent Hillekben is spórolhatsz a lőszerrel, de még az 1 be is magáévá tud tenni egy vascsövet a karakter
Ne attól legyen már nehéz egy játék, hogy szivacsként nyelik a zombik az extrém kevés töltényeket, hogy a bossra szinte semmi se marad.
Vagy ha így van, akkor rakjanak már bele lopakodós elemeket, elbújhatna, kúszhatna, leguggolhatna, stb a karakter.
Mint pl az Evil Within be, vagy az Alien Isolation be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!