Ki mennyire várja Resident evil 2 remake-et? Illetve ki próbálta már ki a demot? Mindegyik rész kap rebootot?
Figyelt kérdés
Kíváncsi leszek mennyire lett átvariálva a sztori, a helyszínek , látványvilág (nem a grafikai felújításra/fejlődésre gondolok).
Főellenségek stb.
Én speciel 14 éves koromban félve játszottam végig. :)
2019. jan. 12. 17:32
1/7 anonim válasza:
Nagyon adja a game! Most nyomtam le a demot! Meg is veszem :) én is gyerek voltam amikor ezzel játszottam :) Imádtam! Nem tudok más remakeről! Pedig ilyen minőségben jöhetne még az 1. és a 3. rész is!
2/7 anonim válasza:
Az első részhez már van: [link]
3/7 anonim válasza:
Igen, de az olyan meh... :)
Egy ilyen verziót kérek belőle :P
Oké, nem próbáltam, videó alapján mondtam véleményt!
Te játszottál vele? Milyen lett?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, az első rész remakeja még nem ennyire next-gen , de nekem is meg van , meg pl én az előzmény részt is (RE 0) is nagyon szerettem.
Most néztem meg amúgy a 3.-nak is lesz remakeja, wikipédia szerint.
Szerintem amúgy próbáld ki az előző 2 remake-et is. :)
2019. jan. 12. 22:50
5/7 anonim válasza:
Nekem tetszett, de ez inkább egy majdnem 1:1-es remake, nem sokat változtattak rajta. Ha anno tetszett a RE1, akkor most is élvezni fogod, ha valami modernebbre vágysz, azt ne itt keresd.
6/7 anonim válasza:
Elő is rendeltem a játékot :) Nekem nagyon adja ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Én is kb 3 napja, most ajándék fém tok járt előrendelőknek ajiba 🙂 amúgy annyira nem is húzós az ára mint amire számítottam
2019. jan. 14. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!