Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Resident Evil 2 rameke ben...

A Resident Evil 2 rameke ben meddig jön ez a kalapos szr?

Figyelt kérdés

Semmit nem lehet tőle csinálni

miközben dodgeolni se tud a karakter, egy zombinak meg 10 fejlövés kell.

Szóval ha végig trappol ez a kalapos szr is, akkor inkább ezt befejeztem, és elkezdem a 3 at. Régen nagy kedvenc volt a 2 is, de nem kellett ennyi golyó egy zombiba, simán ki is kerülhetted őket. Ez még úgy el is menne hogy okosodtak, de ezzel a kalapos szrral szinte játszhatatlanul nehéz. És elbujásra nincs lehetőség mint pl az Alien isolationba. Szóval ha végig jön nekem elég volt ennyi ebböl, mondom ezt úgy hogy a soulslike gamek a kedvenceim, azok is nehezek, de nem ilyen idegesítő formában.Nem ilyen fapados az egész.

2020. dec. 13. 02:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
#20: Amúgy teljesen véletlenszerű a kritikus találat. Volt olyan végigjátszásom, ahol szinte az összes normál zombi 3-4 lövésre halt. Már azt hittem, hogy patchelték, vagy benyomtam valami easy módot, de a következő végigjátszásomnál meg egész tárakat benyeltek a nyavalyások (ugyanazon a nehézségen).
2022. jan. 22. 17:20
 22/40 anonim ***** válasza:
Épp ezért használjatok kést, ha a földre kerültek! :D Vagy, ha a terep engedi, akkor verjétek át a zombikat és kerüljétek ki őket.
2022. jan. 27. 21:09
 23/40 A kérdező kommentje:

Dodge nélkül igen nehéz egy szűk folyosón pl.

Nem értem hogy egy remake ba hogy nem lehet rakni dodge-ot.

Engem ez be a játék nem szórakoztatott, csak felidegesített 20 ezer ftért.

Melyik Resident Evilbe kellett ennyi golyó egy zombiba?

Segítek, egyikbe sem.

Azóta jó sok év telt el, én rohadt nagyot csalódtam ebben.

Minden maradt ugyan az.

Az elején amikor Clairell mész, megkérdezi Leont:

"Te rendőr vagy"?

Nem bmeg, csak farsangra megyek ebbe a ruhába.

Aztán egyik könyvespolcról nem bír átugrani a karakter a másikra.

Nem lehet elrejtőzni pl egy szekrényben. A két szereplőt egy kerítés válassza el egymástól miközben már nálunk az erővágó, mégsem tudnak együtt menni.

Grafikai tuning történt, más kameranézet, de minden maradt ugyan az a bugyuta játékmenet, ami anno jó volt, de többet vártam egy remake től. És akkor még kelljen egy zombiba egy egész tár.

Inkább bedobtam volna a perselybe a bazilikába az árát.

2022. jan. 27. 23:12
 24/40 A kérdező kommentje:

Meg ha lövöd is őket, rohadz nehéz eltalàlni, mert rángatóznakbössze vissza. Rántgatózzanak, de akkor legyen már egy minimum Last of Us harcrendszer ebbe a Remake játékba.

Meg ezt az egész történetet már nem lehet komolyan venni, és még csak nem is félelmetes.

2022. jan. 27. 23:24
 25/40 anonim ***** válasza:

Ne folyosón kerülgesd a zombikat, istenit. 🤣🤣🤣 Például vannak termek, középen szekrényekkel/íróasztalokkal, ott sikeresen lehet kikerül a zombikat.

Az eredeti RE2-ben is sok töltényt zabáltak a zombik.

Am RE4-ben is sok töltény el tud menni az alap ellenfelekere.

2022. jan. 28. 02:31
 26/40 A kérdező kommentje:

Végülis ja, de van az a folyosó pl amikor bezuhan a helikopter, na ott is pl elég nehéz kikerülni, és elég sok ilyen van. Mindegy, lett egy remake, de rohadt jól néz ki, de csak felidegesít , szerintem ez a cím ma már egészen más játékmenetet kívánt volna.

Köszi mindenkinek! :)

2022. jan. 28. 08:47
 27/40 anonim ***** válasza:
90%

Én nem ismertem az eredetit, és alapból fosok a horrortól de ezt megérte végigvinnem 2x is.

Ne ezeket a logikátlanságokat nézd, ez eleve japcsi dolog, hanem hogy mennyire jól ki van dolgozva és az univerzum meg a hangulat amit teremt az nem fizethető meg.

2022. jan. 28. 09:59
 28/40 A kérdező kommentje:

Úgy biztos jó lehetett, én a régit vittem végig anno sokszor, így a sztorit betéve tudtam,a párbeszédeket is, és az atmoszféra is számomra ugyan az volt, csak 3d ben, más kameranézetben.

Ha esetleg még nem volt meg, ajánlom a 7 et, vagy a Revelations-öket.

2022. jan. 28. 13:44
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Tán azokra is sor kerül. A 2 esből még a bónusztartalmakat ki kell maxolni, mev már steamen pihen 3 remake 😁
2022. jan. 28. 15:05
 30/40 A kérdező kommentje:

A 3 ba már van dodge, meg nem kell egy tár egy zombiba, meg van pár felrobbantható tárgy , így egy lövéssel akár 5 zombit is ki tudsz nyírni. De ez régen is így volt, a 3 akciódúsabb, nem kell a játék felét a rendőrség végletekig ismert dögunalmában mászkálni.

Kalapos szr helyett van Nemesis, de számomra az kevésbé volt idegesítő, főleg hogy van dodge.

A 7 el pedig teljesen megújult a széria, elsőre nagyon félelmetes,

Meg rohadt jó a történet, beszippant.

2022. jan. 29. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!