Más is nagyot csalódtatok a Cyberpunk 2077-ben?
Én hatalmasat csalódtam a játékban. Hihetetlenül rosszul van optimalizálva. PC-n játszok vele, és jó formán 1-2 éve direkt erre a játékra építettem egy közepes gépet (i7 9700k, RTX 2060 Super, 16 RAM m.2 SSD stb.) És szinte full low-ra le kell húzni és hogy legyen 80-90 FPS-em de így is olyan fura mozgása van meg elégé csúnya. Szó szerint átverve érzem magamat...
Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is csalódás?
#21. Nem. A Witcher 3-ban voltak bugok, ezzel egyetértek.
AC Unity vagy a Kingdom Come: Deliverance, na azok tényleg tele voltak bugokkal.
A kettő között elég nagy a különbség szerintem. Az egyik kicsit bosszantó lehet, míg a másik simpl yjátszhatatlan. A Witcher, és amúgy a Cyberpunk is, teljesen játszható állapotban van. Én legalábbis nem ütköztem problémába, de a reviewkban sem jelezték h megakadt volna a játék.
Nem? Óóó:D Hát pedig a Baldur's gate után ez az a videójáték ami a legjobban hasonlít a szerepjátékhoz:D
De ha ez nem, akkor szerinted mi szerepjáték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!