Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Más is nagyot csalódtatok a...

Más is nagyot csalódtatok a Cyberpunk 2077-ben?

Figyelt kérdés

Én hatalmasat csalódtam a játékban. Hihetetlenül rosszul van optimalizálva. PC-n játszok vele, és jó formán 1-2 éve direkt erre a játékra építettem egy közepes gépet (i7 9700k, RTX 2060 Super, 16 RAM m.2 SSD stb.) És szinte full low-ra le kell húzni és hogy legyen 80-90 FPS-em de így is olyan fura mozgása van meg elégé csúnya. Szó szerint átverve érzem magamat...

Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is csalódás?

2020. dec. 11. 14:41
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
83%
#20as a Witcher 3 tele volt bugokkal amikor kiadták. Legalább tudnád miről beszélsz.
2020. dec. 15. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

#21. Nem. A Witcher 3-ban voltak bugok, ezzel egyetértek.

AC Unity vagy a Kingdom Come: Deliverance, na azok tényleg tele voltak bugokkal.

A kettő között elég nagy a különbség szerintem. Az egyik kicsit bosszantó lehet, míg a másik simpl yjátszhatatlan. A Witcher, és amúgy a Cyberpunk is, teljesen játszható állapotban van. Én legalábbis nem ütköztem problémába, de a reviewkban sem jelezték h megakadt volna a játék.

2020. dec. 15. 13:00
 23/26 anonim válasza:
83%
A bugokat leszámítva, AC Unity (amit felhoztál példának)fényévekkel jobb játék.
2020. dec. 15. 13:22
 24/26 anonim ***** válasza:
61%
Kinek mi. Szerintem az AC széria egyik legunalmasabb, legjellegtelenebb része volt a Unity. De mondjuk az AC az kalandjáték, a CP meg szerepjáték, tök más műfaj. Kinek melyik jön be jobban, ezért tartalmilag fölösleges összehasonlítani. Csak bugusság-játszhatóság szempontjából hoztam fel.
2020. dec. 15. 13:32
 25/26 anonim válasza:
26%
A CP 2007 nem szerepjáték. Még mindig nem tudod miről beszélsz.
2020. dec. 15. 13:34
 26/26 anonim ***** válasza:
61%

Nem? Óóó:D Hát pedig a Baldur's gate után ez az a videójáték ami a legjobban hasonlít a szerepjátékhoz:D

De ha ez nem, akkor szerinted mi szerepjáték?

2020. dec. 15. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!