Milyen a sims 3? Tetszik nektek vagy éppen csalódtatok benne?
Figyelt kérdés
Meséljetek! :) Megrögzött sims rajongó vagyok. A sims első részét a szomszédom mutatta meg, azóta vagyok a rajongója. Sajnos a videokártyám nem elég jó a 3. kiadáshoz. Mennyire jó a játék, szerintetek melyik a legjobb?2009. máj. 31. 13:55
1/7 anonim válasza:
Sokaknak nem tetszik mert a simek másabbak mint a 2. részben. Nem mondhatni hogy szebbek lettek. Elég kevés frizura választék is szerintem, nekem egyik sem igazán tetszik. Viszont jó dolgokkal is tele van, például hogy mindenféle szín meg mintát rá lehet tenni a cuccokra, a hajat is több színből lehet összeállítani, külön hajtő, hajvég, alap, stb. Meg be lehet járni a várost, elmenni a szomszédba, vannak ilyen feladatok, javítsd meg a pistike tévéjét, vagy főzzél valamit és vidd el a munkahelyedre, stb, ezek jó dolgok, nekem nagyon tetszik eddig. A sims 2-t is szeretem, csak már évek óta azzal játszottam és így már kissé unalmas nekem.
2/7 anonim válasza:
Nagyon jó, jobb, mint a 2. Az arcok ténylég nem változatosak, és igaz, hogy nincs sok haj, de csak azért, mert a Sims 2-ben is a kiegészítőkkel nőtt a választék száma.
Jó bejárni a a várost, átmenni a szomszédhoz, sőt, még ott is aludhatunk. :)
3/7 A kérdező kommentje:
ÓÓ, de jó lehet:) Kár, hogy én lemaradok róla:(
Meséljetek még:)
2009. jún. 14. 14:27
4/7 anonim válasza:
Én egy kicsit csalódtam benne. Úgy beharangozták, hogy mennyire más lesz meg milyen élethű, stb. De szerintem nem sok változtatás lett csinálva. Grafika jobb egy kicsit, de ennél vannak sokkal jobban megtervezett játékok grafikailag, úgyhogy nem ájultam ez a szépségtől. A változtatás meg kb. ennyi az én szemszögemből: át lehet menni a szomszédokhoz, illetve megnézheted a munkahelyed, de belelülről nem láthatod (végülis ez a sims 2-ben is megvolt, hogy elmehettél a városba és bemehettél enni, bulizni, stb. csak a munkahelyedet nem láttad), és mindent részletesen megtervezhetsz, ahogy írta az első hozzászóló. De számomra ez már idegesítő egy kicsit, hogy kb. az asztal lábát is más színűre tudod festeni és még kb. mintázhatod is. Nem szeretek ennyit vackolni, így is sokáig tart mire megcsinálom a simet meg megépítem, illetve berendezem szépen a lakást. Nagyjából ezek a lényegesebb változtatások, a többi kis apróság. Szóval annyira nem tér el a sims 2-től (például vannak olyan tárgyak, amik ugyanazok, mint a sims 2-ben, de nem sok azt hiszem). Amúgy eljátszok vele, csak másra számítottam, hiszen ahogy írtam úgy be lett harangozva...
5/7 anonim válasza:
Szerintem állati jó!
Nekem az hiányzik, hogy a nem láthatom belülről a helyet,ahova megyek, egyébként szuper jó!
6/7 anonim válasza:
nem vagyok a szavak embere, szóval röviden:
a sims 3 nekem nagyon nem jött be; bár az újdonságok jók, a simek rondák, és valahogy nagyon nem jön át az a hangulat és játékélmény, mint a 2-ben
amit én is imádok nagyon! :D
16F
7/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó csak már qrvára meguntam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!