Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Más is nagyot csalódtatok a...

Más is nagyot csalódtatok a Cyberpunk 2077-ben?

Figyelt kérdés

Én hatalmasat csalódtam a játékban. Hihetetlenül rosszul van optimalizálva. PC-n játszok vele, és jó formán 1-2 éve direkt erre a játékra építettem egy közepes gépet (i7 9700k, RTX 2060 Super, 16 RAM m.2 SSD stb.) És szinte full low-ra le kell húzni és hogy legyen 80-90 FPS-em de így is olyan fura mozgása van meg elégé csúnya. Szó szerint átverve érzem magamat...

Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is csalódás?

2020. dec. 11. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, 28 órát toltam eddig bele, csak lemaradt valamiért. Aki nem hiszi, annak küldök képet.
2020. dec. 12. 04:32
 12/26 anonim ***** válasza:
W3-hoz nem ér fel de rossz játéknak se mondanám.
2020. dec. 12. 04:46
 13/26 anonim ***** válasza:
Lowrale kell húznod?:O Nekem I5-6500 + GTX 960 + 8Gb RAM-mal szépen fut low-mediumon:D Low-medium, ja, dehát a minimum gépigényt ütöm meg kb:D
2020. dec. 12. 15:09
 14/26 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzá tenném, hogy a belső tereknél 100-110 FPS megvan és szép is a grafika. De a kinti tereken meg távolba nézek elég csúnya homályos a kép fps lejjebb esik. nem azt mondom, hogy végtelenül és menthetetlen rossz. ahhoz tudnám majdnem hasonlítani mint a PUBG-t. hiába van FPS maga a mozgás olyan fura. kicsit nehéz leírni mire gondolok. 1 szó mint 100, nincs jól optimalizálva.
2020. dec. 12. 17:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy félkész játék. Még minimum 1 évig kellett volna foltozniuk, de akkor elvitte volna őket a népharag, így kiadták.
2020. dec. 12. 17:34
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Aha. Hát kinek mi.

Ha FPS-nek játszanám, biztos zavarna, de ez ugye szerepjáték, a párbeszédek és a sztori van a fókusban. Nekem nem okozott csalódást a cucc. A grafika meg ezen a szinten már nem nagyon izgat.

2020. dec. 12. 17:42
 17/26 anonim válasza:
100%
Nem a népharag vitte volna el őket, hanem már türelmetlenek voltak a részvényesek.
2020. dec. 14. 01:47
 18/26 anonim ***** válasza:
37%

Hát szerintem ha tovább tolták volna, akk abból botrány lett volna.

Mondjuk én nem is értem az embereket. Így is halálos fenyegetéseket kaptak, amikor ősszel eltolták a release date-et. Már nem azért, de ki az, aki várja egy fejlesztő termékét, és amikor az jelzi, hogy még nincs kész, akkor megfenyegeti őket, hogy megöli, ha nem készül el?:D

És most, hogy kiadták a játékot úgy, ahogy, most meg pampognak, hogy mennyire bugos. De mit mondtak volna, ha a CDPR bejelenti, hogy még tolnak 1 hónapot és aztán bug nélkül adják ki? akkor is pampognának.

Nekem az a benoymásom, hogy kvára ki van nyalva az emberek segge, hogy ilyeneken tudnak nyafogni. Megbecsülhetnénk annyival az elvileg kedvelt fejlesztőink munkáját, hogy ha ők azt mondják, hogy még nincs kész, akkor visszaülünk a seggünkre és várunk.

Egyébként itt az oldalon több kérdés is van arról, hogy mekkora csalódás a játék, meg "nem tartották be amit ígértek", de egyrészt nem derül ki melyik ígéretről beszélnek (mert pl a lockolt belső nézetet is beígérték, kár rajta fennakadni), másrészt meg az is kiderült, hogy a pampogók nem is játszottak a játékkal:D

2020. dec. 14. 13:10
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

#18: Csak tudod, ott van a gond, hogy ha az EA, Ubisoft, Activision ad ki hibásan, félkészen egy játékot, akkor "rohadék pénzéhes lusta szemét cégek", de bezzeg a CDPR, az más, nekik mindent meg kell bocsájtani. Hát egy túróst.

Sosem értettem ezt a fanatikus imádatot a CDP iránt, nekem a The Witcher 3 még a TOP10-es RPG listámra sem kerülne fel.

2020. dec. 14. 13:29
 20/26 anonim ***** válasza:
61%

Hát ha gondnak érzed azt a fajta gondolkodásmódot, akkor ne gondolkodj úgy:D Igazad van, nem kell fanatizálni egyik kiadót sem. Mindegyiknek megvan a joga szarul vagy jól kiadni a játékot, és egyiket se fújoljuk le. Ha nem tetszik, nem kell játszani vele.

Bár azért az említett cégek méretei és erőforrásai között igencsak nagy különbség van.

Abban a világban, ahol az a standard, hogy 50+ gigás játékokat online adnak ki és utólag kap még patcheket, ott ez van, a kiadáskor a játék nem lesz tökéletes. Régen, amikor CD-n vetted a játékot és nem volt online update, egy játék vagy szar lett mindörökké, vagy jó lett mindörökké. Az elmúlt években a Witcher 3 egyike volt annak a maréknyi játéknak a kategóriájában, ami kiadáskor teljesen gond nélkül működött. A maradék 80%ról ez nem mondható el:D

Az meg, hogy a Witcher 3 nem tartozik a top 10 RPG-dhez, az ízlés dolga. Bár gyanítom, hogy ebben az esetben vagy az RPG-t mint műfajt nem csíped annyira, vagy direkt a CDPR-ra pikkelsz, és ezért:D Már ha videójátékokról beszélünk. Mert ha csak simán RPG-ről, akkor persze, neekm is van 3-4 cím a Witcher előtt.

Am ha tényleg van 10 RPG amit kedvelsz, átdobnád PM-ben? Szeretem a műfajt, gyűjtöm a tippeket mivel érdemes még játsznai.

2020. dec. 14. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!