Más is nagyot csalódtatok a Cyberpunk 2077-ben?
Én hatalmasat csalódtam a játékban. Hihetetlenül rosszul van optimalizálva. PC-n játszok vele, és jó formán 1-2 éve direkt erre a játékra építettem egy közepes gépet (i7 9700k, RTX 2060 Super, 16 RAM m.2 SSD stb.) És szinte full low-ra le kell húzni és hogy legyen 80-90 FPS-em de így is olyan fura mozgása van meg elégé csúnya. Szó szerint átverve érzem magamat...
Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is csalódás?
Aha. Hát kinek mi.
Ha FPS-nek játszanám, biztos zavarna, de ez ugye szerepjáték, a párbeszédek és a sztori van a fókusban. Nekem nem okozott csalódást a cucc. A grafika meg ezen a szinten már nem nagyon izgat.
Hát szerintem ha tovább tolták volna, akk abból botrány lett volna.
Mondjuk én nem is értem az embereket. Így is halálos fenyegetéseket kaptak, amikor ősszel eltolták a release date-et. Már nem azért, de ki az, aki várja egy fejlesztő termékét, és amikor az jelzi, hogy még nincs kész, akkor megfenyegeti őket, hogy megöli, ha nem készül el?:D
És most, hogy kiadták a játékot úgy, ahogy, most meg pampognak, hogy mennyire bugos. De mit mondtak volna, ha a CDPR bejelenti, hogy még tolnak 1 hónapot és aztán bug nélkül adják ki? akkor is pampognának.
Nekem az a benoymásom, hogy kvára ki van nyalva az emberek segge, hogy ilyeneken tudnak nyafogni. Megbecsülhetnénk annyival az elvileg kedvelt fejlesztőink munkáját, hogy ha ők azt mondják, hogy még nincs kész, akkor visszaülünk a seggünkre és várunk.
Egyébként itt az oldalon több kérdés is van arról, hogy mekkora csalódás a játék, meg "nem tartották be amit ígértek", de egyrészt nem derül ki melyik ígéretről beszélnek (mert pl a lockolt belső nézetet is beígérték, kár rajta fennakadni), másrészt meg az is kiderült, hogy a pampogók nem is játszottak a játékkal:D
#18: Csak tudod, ott van a gond, hogy ha az EA, Ubisoft, Activision ad ki hibásan, félkészen egy játékot, akkor "rohadék pénzéhes lusta szemét cégek", de bezzeg a CDPR, az más, nekik mindent meg kell bocsájtani. Hát egy túróst.
Sosem értettem ezt a fanatikus imádatot a CDP iránt, nekem a The Witcher 3 még a TOP10-es RPG listámra sem kerülne fel.
Hát ha gondnak érzed azt a fajta gondolkodásmódot, akkor ne gondolkodj úgy:D Igazad van, nem kell fanatizálni egyik kiadót sem. Mindegyiknek megvan a joga szarul vagy jól kiadni a játékot, és egyiket se fújoljuk le. Ha nem tetszik, nem kell játszani vele.
Bár azért az említett cégek méretei és erőforrásai között igencsak nagy különbség van.
Abban a világban, ahol az a standard, hogy 50+ gigás játékokat online adnak ki és utólag kap még patcheket, ott ez van, a kiadáskor a játék nem lesz tökéletes. Régen, amikor CD-n vetted a játékot és nem volt online update, egy játék vagy szar lett mindörökké, vagy jó lett mindörökké. Az elmúlt években a Witcher 3 egyike volt annak a maréknyi játéknak a kategóriájában, ami kiadáskor teljesen gond nélkül működött. A maradék 80%ról ez nem mondható el:D
Az meg, hogy a Witcher 3 nem tartozik a top 10 RPG-dhez, az ízlés dolga. Bár gyanítom, hogy ebben az esetben vagy az RPG-t mint műfajt nem csíped annyira, vagy direkt a CDPR-ra pikkelsz, és ezért:D Már ha videójátékokról beszélünk. Mert ha csak simán RPG-ről, akkor persze, neekm is van 3-4 cím a Witcher előtt.
Am ha tényleg van 10 RPG amit kedvelsz, átdobnád PM-ben? Szeretem a műfajt, gyűjtöm a tippeket mivel érdemes még játsznai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!