Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 1 Steames verzióho...

The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?

Figyelt kérdés
Én csak a történetet szeretném végig követni, de nincs kedvem rendesen végig szenvedni a játékot, mert rohadt frusztráló.
2020. dec. 11. 10:22
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
59%
Meddig fogod még égetni magad?
2020. dec. 27. 12:52
 52/58 A kérdező kommentje:
Gondolom amíg végig nem játszom ezt a borzadályt. :D
2020. dec. 27. 13:02
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnál legalább csendben nyafogni magadnak?
2020. dec. 27. 15:14
 54/58 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik tudod ott a kicsi [X] a kérdés mellett. :)
2020. dec. 27. 15:40
 55/58 A kérdező kommentje:

Egyébként furcsa mód nem egyedi a véleményem :)

[link]

2020. dec. 27. 15:45
 56/58 anonim ***** válasza:
100%

És furcsa mód az alatt is minden tele van tanácsokkal és stratégiákkal. Egészen mintha a játék jól meg lenne csinálva csak gondolkozni kell egy icuripicurit.

Minden nehezebb játék miatt nyafogsz? Mindent alád kell tolni a játéknak hogy képes legyél végigvinni? Kezd el valamelyik souls játékot is pls kíváncsi vagyok ott mennyit vergődsz.

2020. dec. 27. 16:23
 57/58 anonim ***** válasza:
100%

Azta kitudtál emelni egy darab értékelést ami kicsit hasonlít a problémádhoz? Mondjuk a különbség kettőtök között,hogy ő normális stílusban letudta írni a gondját és utána sem vergődött még oldalakon keresztül a problémáival hanem folytatta a játékot és végül megcsinálta.

Ha már itt jössz a steammel akkor ott van,hogy összességében nagyon pozitív értékeléseket kapott szóval hiába erőlködsz, még mindig a kisebbséghez tartozol.

2020. dec. 27. 16:29
 58/58 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok nagy gamer sőt semmilyen, de a witcher 1-nel egyszerűbb harcmechanika mar csak a lövöldözés. 5 perc utan siman hasznaltam. Szepen logikusan felepitett harcrendszere van. Nem csak az egér gombot kell nyomogatni mint süket a csengőt megvan adva, hogy mikor kell azt lenyomni. Az elején elvan magyarazva csoda, hogy eljutottal valameddig a jatekban.

Magyarul van a felirat, szinkron olyan amilyen de ha jol tudom meg az elejen a toronyban gyakorolni is lehet. Először nez utana, hogy kell harcolni utana gyakorold es folytasd a jatekot.

2020. dec. 27. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!