The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?
És furcsa mód az alatt is minden tele van tanácsokkal és stratégiákkal. Egészen mintha a játék jól meg lenne csinálva csak gondolkozni kell egy icuripicurit.
Minden nehezebb játék miatt nyafogsz? Mindent alád kell tolni a játéknak hogy képes legyél végigvinni? Kezd el valamelyik souls játékot is pls kíváncsi vagyok ott mennyit vergődsz.
Azta kitudtál emelni egy darab értékelést ami kicsit hasonlít a problémádhoz? Mondjuk a különbség kettőtök között,hogy ő normális stílusban letudta írni a gondját és utána sem vergődött még oldalakon keresztül a problémáival hanem folytatta a játékot és végül megcsinálta.
Ha már itt jössz a steammel akkor ott van,hogy összességében nagyon pozitív értékeléseket kapott szóval hiába erőlködsz, még mindig a kisebbséghez tartozol.
Nem vagyok nagy gamer sőt semmilyen, de a witcher 1-nel egyszerűbb harcmechanika mar csak a lövöldözés. 5 perc utan siman hasznaltam. Szepen logikusan felepitett harcrendszere van. Nem csak az egér gombot kell nyomogatni mint süket a csengőt megvan adva, hogy mikor kell azt lenyomni. Az elején elvan magyarazva csoda, hogy eljutottal valameddig a jatekban.
Magyarul van a felirat, szinkron olyan amilyen de ha jol tudom meg az elejen a toronyban gyakorolni is lehet. Először nez utana, hogy kell harcolni utana gyakorold es folytasd a jatekot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!