The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?
9
Régen játszottam ezzel a játékkal.Nem emlékszem,hogy ennyire nehéz lett volna a harc.
De ha végképp nem megy:
Most éppen ott szívok hogy a druida segít harcolni a bandával a mocsárnál. Mér vagy 10.-jére futok neki. Elkábít a kikimora, milyen kijövök a kábításból halott vagyok. Meg hasonló jópofaságok. Gyakorlatilag nincs értelmes taktika.
Ez a játék valami botrányosan szar...
Hát nem tudom, hogy mit csinálsz rosszul, de én nagyon élveztem a harcrendszerét. Egyáltalán nem volt nehéz. Sőt én nagyon elszomorodtam, mikor a The Witcher 2/3 butácska hack and slash lett.
Ha jól emlékszem 3 féle nehézség volt, én a közepesen játszottam.
Pár tipp:
-mindig a megfelelő stílusban küzdj!
-mikor tüzes a kurzor csak akkor kattints, különben semmit nem fogsz elérni
-varázslatokat és a főzeteket a megfelelő pillanatban használd el, a főzetekkel pedig takarékoskodj
Mást nem igen lehet csinálni. Ha ennyire nem megy olvasd el Wikipédián a sztorit.
Ezekre magamtól is rájöttem már az elejétől.
De most már kezdem kapizsgálni. Igazából minden harc full random. Tök mind egy hogy mit csinálsz, nincs értelme semmiféle taktikának vagy bárminek, ha éppen úgy minden össze áll hogy neked kedvez a helyzet, akkor nyerni tudsz egy harcba, ha nem, akkor meg még mehetsz neki 20-szor. Az ég világon semmi következetesség nincs ebbe harcrendszerbe. Csak a vakszerencséről szól.
Nem, csak szimplán balhere vagy. Valószínűleg ész szimplán ész nélkül belerohantál és vártad a csodát.
Egyébként majd minden játékban van egy olyan rendszer (választott nehézségtől függetlenül), hogy ha egy játékos rendszeresen meghal, egy idő után könnyíteni kezd magán a játék. Nen a harcrendszer következetlen és nem 'szimplán kijött a lépés', hanem a játék megkönyörült rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!