Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 1 Steames verzióho...

The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?

Figyelt kérdés
Én csak a történetet szeretném végig követni, de nincs kedvem rendesen végig szenvedni a játékot, mert rohadt frusztráló.
2020. dec. 11. 10:22
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
100%
Alkímia. A játék nehézségi szintél meg is mondja, hogy az alkímia kelleni fog. Használd.
2020. dec. 11. 17:23
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

9

Régen játszottam ezzel a játékkal.Nem emlékszem,hogy ennyire nehéz lett volna a harc.

De ha végképp nem megy:

https://www.youtube.com/watch?v=TGb_1fRJ9bY

2020. dec. 11. 17:39
 13/58 A kérdező kommentje:

Most éppen ott szívok hogy a druida segít harcolni a bandával a mocsárnál. Mér vagy 10.-jére futok neki. Elkábít a kikimora, milyen kijövök a kábításból halott vagyok. Meg hasonló jópofaságok. Gyakorlatilag nincs értelmes taktika.

Ez a játék valami botrányosan szar...

2020. dec. 11. 20:23
 14/58 anonim ***** válasza:
56%

Hát nem tudom, hogy mit csinálsz rosszul, de én nagyon élveztem a harcrendszerét. Egyáltalán nem volt nehéz. Sőt én nagyon elszomorodtam, mikor a The Witcher 2/3 butácska hack and slash lett.

Ha jól emlékszem 3 féle nehézség volt, én a közepesen játszottam.

Pár tipp:

-mindig a megfelelő stílusban küzdj!

-mikor tüzes a kurzor csak akkor kattints, különben semmit nem fogsz elérni

-varázslatokat és a főzeteket a megfelelő pillanatban használd el, a főzetekkel pedig takarékoskodj

Mást nem igen lehet csinálni. Ha ennyire nem megy olvasd el Wikipédián a sztorit.

2020. dec. 11. 20:32
 15/58 A kérdező kommentje:

Ezekre magamtól is rájöttem már az elejétől.

De most már kezdem kapizsgálni. Igazából minden harc full random. Tök mind egy hogy mit csinálsz, nincs értelme semmiféle taktikának vagy bárminek, ha éppen úgy minden össze áll hogy neked kedvez a helyzet, akkor nyerni tudsz egy harcba, ha nem, akkor meg még mehetsz neki 20-szor. Az ég világon semmi következetesség nincs ebbe harcrendszerbe. Csak a vakszerencséről szól.

2020. dec. 11. 20:35
 16/58 A kérdező kommentje:
Átjutottam azon a harcon amit előtte vagy isten tudja hányszor próbáltam, semmit nem csináltam másképp, egyszerűen csak random minden jól jött ki. Máskor meg az első 10 másodpercbe megöltek. Tényleg semmi befolyásod nincs a harcok kimenetelére. Csak azon múlik mit dob éppen a gép.
2020. dec. 11. 20:37
 17/58 anonim ***** válasza:
58%
Nálam nem volt egyáltalán random, próbálj jól helyezkedni, hogy ne tudjanak körbe állni. Nem sértésből, de itt inkább veled lesz a hiba. Egyszerűen nem jön be mindenkinek és emiatt csak kényszerből csinálod, aminek meg ez a vége. De tényleg no offense!
2020. dec. 11. 20:41
 18/58 A kérdező kommentje:
Az igazság hogy manapság már rohadt nehezen találok olyan játékot, ami úgy igazán le tud kötni pár órára, ez le tud, mivel a Witcher 3-at imádtam, így érdekelnek az előzmények, csak tök jó lenne ha nem baszná fel fél óránként az agyam az hogy mennyire bután van megírva ez a játék.
2020. dec. 11. 20:44
 19/58 anonim ***** válasza:
86%

Nem, csak szimplán balhere vagy. Valószínűleg ész szimplán ész nélkül belerohantál és vártad a csodát.

Egyébként majd minden játékban van egy olyan rendszer (választott nehézségtől függetlenül), hogy ha egy játékos rendszeresen meghal, egy idő után könnyíteni kezd magán a játék. Nen a harcrendszer következetlen és nem 'szimplán kijött a lépés', hanem a játék megkönyörült rajtad.

2020. dec. 11. 20:49
 20/58 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan, ha ennyire nem megy csak nézd meg a kommentár nélküli végigjátszást Youtubeon.
2020. dec. 11. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!