Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 1 Steames verzióho...

The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?

Figyelt kérdés
Én csak a történetet szeretném végig követni, de nincs kedvem rendesen végig szenvedni a játékot, mert rohadt frusztráló.
2020. dec. 11. 10:22
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:

Ez a játék tényleg botrányos, be kéne tiltani. :D

Elszenvedtem már nem tudom hogy chaptert, erre most egy bizonyos résznél az eredeti steames(!!!) játékom fogja magát, és minden alkalommal, csak úgy hoppá lefagy, és bezárja a játékot. Ez a játék valami istenverte katasztrófa. :D

2020. dec. 24. 14:49
 32/58 anonim ***** válasza:
68%

Szóval nem csak balf*sz vagy de a géped is szar. Érdekes másoknál egyszer sem volt semmi hiba.Nálam biztos nem.

Kellemes ünnepeket amúgy!

2020. dec. 24. 16:44
 33/58 anonim ***** válasza:
70%

31

Ne hülyéskedj már....Nekem semmi gondom nem volt ezzel a játékkal.Pedig nem is eredetivel játszottam.

2020. dec. 24. 17:09
 34/58 A kérdező kommentje:

"Szóval nem csak balf*sz vagy de a géped is szar."

2007-es játék kiscsillag, ez a számítógép annál magaslatokkal modernebb. (lehet pont ez a baj)

De egyébként ja ennyire szar az eredeti játék, gondol egyet és hibaüzenet nélkül kilép-

2020. dec. 25. 09:06
 35/58 anonim ***** válasza:
96%
Hát, kiscsillag, én Linuxon játszottam az eredeti GoG verziót. Ez ha azt vesszük halmozottan hátrányos helyzet, mert se natív port, se házon belül kínált kompatibilitás réteg, mégsem volt vele semmi problémám. Lehet attól szar a géped, hogy modern. Például ha az igazoltan balfäsz felhasználó széttúrja az OS-st.
2020. dec. 25. 09:15
 36/58 anonim ***** válasza:
96%
Te mindenért hisztizel és a játékot hibáztatod?
2020. dec. 25. 09:18
 37/58 anonim ***** válasza:
96%

Érdekes módon "kiscsillag" csak te sírsz, hogy nem megy. Balf*sz vagy és a játékot hibáztatod érte aztán meg a géped nem illik hozzá és az is az ő hibája.

Mint mondtam én és még szinte mindenki probléma nélkül végig vitte (és igen, én is új gépen, probléma nélkül) szóval fogadd el, hogy a probléma nálad van.

2020. dec. 25. 09:36
 38/58 A kérdező kommentje:

Oké, ügyesek vagytok, beírtam nektek a piros pontot az üzenő füzetbe.

Egyébként egészen bele jöttem, és már a sztori vége felé járok, mindent össze vetve azt kell mondjam, ez egy nagyon jól kitalált játék, egy botrányosan rossz megvalósításban.

Harcrendszere hulladék

Ellenfelek balanszolása hulladék

Az egész játékmechanika hulladék

Csaták crowdcontrol rendszere hulladék

Mentésrendszer hulladék

De legalább egészen hangulatos.

2020. dec. 25. 10:58
 39/58 anonim ***** válasza:
96%
Tudnám miért nem fogod fel,hogy már csak magadat égeted....
2020. dec. 25. 11:02
 40/58 A kérdező kommentje:

Az meg hogy pl egy random átvezető videónál a játék gondol egyet és szó nélkül bezárja magát...

Érdekes 100 másik játék sokkal újabb és jobb mint ez a fos, normálisan működik. Nem beszélve arról, hogy az ajánlott gépigény kb 4x-esét tudja a szgépem.

Persze tudom, nem vagyok népszerű a véleményemmel, hogy kimondom erről a fos játékról hogy egy fos. De attól még nem minden az én hibám. :)

Na kellemes ünnepeket nektek.

2020. dec. 25. 11:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!