The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?
Ez a játék tényleg botrányos, be kéne tiltani. :D
Elszenvedtem már nem tudom hogy chaptert, erre most egy bizonyos résznél az eredeti steames(!!!) játékom fogja magát, és minden alkalommal, csak úgy hoppá lefagy, és bezárja a játékot. Ez a játék valami istenverte katasztrófa. :D
Szóval nem csak balf*sz vagy de a géped is szar. Érdekes másoknál egyszer sem volt semmi hiba.Nálam biztos nem.
Kellemes ünnepeket amúgy!
31
Ne hülyéskedj már....Nekem semmi gondom nem volt ezzel a játékkal.Pedig nem is eredetivel játszottam.
"Szóval nem csak balf*sz vagy de a géped is szar."
2007-es játék kiscsillag, ez a számítógép annál magaslatokkal modernebb. (lehet pont ez a baj)
De egyébként ja ennyire szar az eredeti játék, gondol egyet és hibaüzenet nélkül kilép-
Érdekes módon "kiscsillag" csak te sírsz, hogy nem megy. Balf*sz vagy és a játékot hibáztatod érte aztán meg a géped nem illik hozzá és az is az ő hibája.
Mint mondtam én és még szinte mindenki probléma nélkül végig vitte (és igen, én is új gépen, probléma nélkül) szóval fogadd el, hogy a probléma nálad van.
Oké, ügyesek vagytok, beírtam nektek a piros pontot az üzenő füzetbe.
Egyébként egészen bele jöttem, és már a sztori vége felé járok, mindent össze vetve azt kell mondjam, ez egy nagyon jól kitalált játék, egy botrányosan rossz megvalósításban.
Harcrendszere hulladék
Ellenfelek balanszolása hulladék
Az egész játékmechanika hulladék
Csaták crowdcontrol rendszere hulladék
Mentésrendszer hulladék
De legalább egészen hangulatos.
Az meg hogy pl egy random átvezető videónál a játék gondol egyet és szó nélkül bezárja magát...
Érdekes 100 másik játék sokkal újabb és jobb mint ez a fos, normálisan működik. Nem beszélve arról, hogy az ajánlott gépigény kb 4x-esét tudja a szgépem.
Persze tudom, nem vagyok népszerű a véleményemmel, hogy kimondom erről a fos játékról hogy egy fos. De attól még nem minden az én hibám. :)
Na kellemes ünnepeket nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!