The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?
41: ne is zavarjon hogy mondtam neked modot, tényleg.
Mindenki más végig tudta vinni minden további gond nélkül, vajon PONT NEKED miért ilyen fú de nehéz?
42-es
Hagyd,elvan ő a saját kis világában,már azt se tudja miket beszél.Én már inkább sajnálom.
Egyébként látom úgy is nagyon élvezitek a helyzetjelentéseimet itt az aktuális :D :D :D
Kb full minden főzetem, olajom, köszörűkövem oda van, mert mindent el kellett toljak a mutáns Rayla és a többi mutáns szalamandra harcossal való küzdelemben. Szikfrid megmutatta a barlangot, ahova bementem, ami szintén tele van szalamandra mutánssal, és ismét meglepi a játéktól, onnan nem tudsz kijönni csak ha végig ütöd. Tehát ott vagyok a barlangba teli op ellenféllel úgy hogy semmi munícióm nincs és feltölteni sem tudom a készleteim. Szopás. Köszönjük szépen újra, csodálatos Witcher 1 játékmechanika. :D
47
De ha ennyire szenvedsz a játékkal minek sz..akodsz vele?Akkor olvasd inkább a könyveket.
48as
Te kinézed belőle,hogy olvas?
Bármennyire is meglepő csacsi öreg medvém, olvasok. :)
Egyébként most ott tartok már a végén hogy Javedet kellene legyőzni, meg előtte a két mutáns lovagot, ami között persze nem lehet menteni, csak hogy megint tök jó fej legyen a játék. De nem baj, velem nem bäszik ki ilyen könnyen, akkor majd vissza megyek szerzek jobb vértet. Rámentem a hollópáncélra, a kriptából ahonnan össze lehet szedni a darabjait, hát mit ad ég, tele van bszott erős mobokkal megint. :D
Nem tudok tovább haladni mert túl erősek az ellenfelek, ezért szerzet erősebb páncélt > Nem tudok erősebb páncélt szerezni, mert túl erős ellenfeleket kéne elgyőzni hozzá.
22-es csapdája zseniális. :D
De hát még ez sem fog engem eltántorítani, majd vissza megyek a Templom negyedbe valahogy össze farmolom az 5000 orent, és ott veszek majd jobb vértet. De csak ne olyan hevesen, mert ezen a pontján túl a játéknak már vissza se lehet menni arra a részre, mert a kapu zárva van. jackpot. :D
Na gyermekeim, így kell egy játékot ami nagyon jó lehetne, brutálisan elszarni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!