Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 1 Steames verzióho...

The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?

Figyelt kérdés
Én csak a történetet szeretném végig követni, de nincs kedvem rendesen végig szenvedni a játékot, mert rohadt frusztráló.
2020. dec. 11. 10:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:
Egyébként csak egy működő csalást kerestem, de egyik funkcionális analfabéta kötekedő kispajtás sem tudott semmi használhatóval előállni.
2020. dec. 25. 11:06
 42/58 anonim ***** válasza:
97%

41: ne is zavarjon hogy mondtam neked modot, tényleg.

Mindenki más végig tudta vinni minden további gond nélkül, vajon PONT NEKED miért ilyen fú de nehéz?

2020. dec. 25. 11:08
 43/58 anonim ***** válasza:
96%

42-es

Hagyd,elvan ő a saját kis világában,már azt se tudja miket beszél.Én már inkább sajnálom.

2020. dec. 25. 11:14
 44/58 A kérdező kommentje:
Jaj bírom ezeket a kismókusokat akik így nagyon le akarnak szólni a magas lóról. De gondolom nem tűnt fel, hogy én már csak azért írtam, mert röhögni akartam a véresszájú megnyilvánulásaitokon egy ilyen totálisan jelentéktelen tét nélküli kérdésben. :D
2020. dec. 25. 11:26
 45/58 A kérdező kommentje:
Nem baj majd egyszer leesik nektek is. :)
2020. dec. 25. 11:27
 46/58 anonim ***** válasza:
94%
Ja, persze 🙄🙄 MOSTMÁR csak trollkodás, mi? Két héttel a kiírás után?
2020. dec. 25. 11:32
 47/58 A kérdező kommentje:

Egyébként látom úgy is nagyon élvezitek a helyzetjelentéseimet itt az aktuális :D :D :D

Kb full minden főzetem, olajom, köszörűkövem oda van, mert mindent el kellett toljak a mutáns Rayla és a többi mutáns szalamandra harcossal való küzdelemben. Szikfrid megmutatta a barlangot, ahova bementem, ami szintén tele van szalamandra mutánssal, és ismét meglepi a játéktól, onnan nem tudsz kijönni csak ha végig ütöd. Tehát ott vagyok a barlangba teli op ellenféllel úgy hogy semmi munícióm nincs és feltölteni sem tudom a készleteim. Szopás. Köszönjük szépen újra, csodálatos Witcher 1 játékmechanika. :D

2020. dec. 25. 16:31
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

47

De ha ennyire szenvedsz a játékkal minek sz..akodsz vele?Akkor olvasd inkább a könyveket.

2020. dec. 25. 17:40
 49/58 anonim ***** válasza:
95%

48as

Te kinézed belőle,hogy olvas?

2020. dec. 25. 18:09
 50/58 A kérdező kommentje:

Bármennyire is meglepő csacsi öreg medvém, olvasok. :)

Egyébként most ott tartok már a végén hogy Javedet kellene legyőzni, meg előtte a két mutáns lovagot, ami között persze nem lehet menteni, csak hogy megint tök jó fej legyen a játék. De nem baj, velem nem bäszik ki ilyen könnyen, akkor majd vissza megyek szerzek jobb vértet. Rámentem a hollópáncélra, a kriptából ahonnan össze lehet szedni a darabjait, hát mit ad ég, tele van bszott erős mobokkal megint. :D

Nem tudok tovább haladni mert túl erősek az ellenfelek, ezért szerzet erősebb páncélt > Nem tudok erősebb páncélt szerezni, mert túl erős ellenfeleket kéne elgyőzni hozzá.

22-es csapdája zseniális. :D

De hát még ez sem fog engem eltántorítani, majd vissza megyek a Templom negyedbe valahogy össze farmolom az 5000 orent, és ott veszek majd jobb vértet. De csak ne olyan hevesen, mert ezen a pontján túl a játéknak már vissza se lehet menni arra a részre, mert a kapu zárva van. jackpot. :D

Na gyermekeim, így kell egy játékot ami nagyon jó lehetne, brutálisan elszarni. :D

2020. dec. 27. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!