Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Witcher 1 Steames verzióho...

The Witcher 1 Steames verzióhoz létezik valami működő csalás?

Figyelt kérdés
Én csak a történetet szeretném végig követni, de nincs kedvem rendesen végig szenvedni a játékot, mert rohadt frusztráló.
2020. dec. 11. 10:22
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

"Egyébként majd minden játékban van egy olyan rendszer (választott nehézségtől függetlenül), hogy ha egy játékos rendszeresen meghal, egy idő után könnyíteni kezd magán a játék. Nen a harcrendszer következetlen és nem 'szimplán kijött a lépés', hanem a játék megkönyörült rajtad."

Semmi baj nincs azzal hogy a technikai háttérhez nincs sok fingod, de nekem erős kétségeim vannak afelől hogy 2008-ban ilyen Ai-kat írtak volna a játékhoz.

2020. dec. 11. 20:55
 22/58 anonim ***** válasza:
100%

Harc előtt:

Willow potion: stun+knockdown ellenállás

tawny owl: gyorsított stamina regeneráció

swallow: gyorsított HP regeneráció

crinfrid oil: fájdalom debuff ellenfeleknek

hanged man's venom: mérgezés

brown oil: vérzés ellenfeleknek

insectoid oil: damage buff rovar típusú ellenfelek (pl. kikimore) ellen

Harc közben:

dragon's dream: tűz típusú bomba

quen sign: védőpajzs

igni sign: tűzvarázslat

aard sign: stun/knockdown

Egy halom eszköz van a játékos birtokában, amivel meg tudja könnyíteni a saját dolgát, csak használni kell.

2020. dec. 11. 21:02
 23/58 anonim ***** válasza:
69%

"Semmi baj nincs azzal hogy a technikai háttérhez nincs sok fingod, de nekem erős kétségeim vannak afelől hogy 2008-ban ilyen Ai-kat írtak volna a játékhoz."

Jó hozzászólás valakitől, aki nem tudja használni a játék által kínált rendszereket. Nemhogy 2008-ban, még régebben is. És nem csak AI-t, egyéb rendszereket is.

https://www.youtube.com/watch?v=-Aq1M6C09qs

2020. dec. 11. 21:25
 24/58 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2008-ban is le tudtak programozni egy változót ami eltárolja hányszor halsz meg.
2020. dec. 11. 21:29
 25/58 anonim ***** válasza:
55%
Tölts le egy trainer programot, indítsd el a játékkal együtt, és válaszd ki a sérthetetlenséget, az egy ütésből ölést, vagy amit akarsz.
2020. dec. 11. 21:46
 26/58 anonim ***** válasza:
Bár akkor tényleg egyszerübb videot lesni.
2020. dec. 12. 04:49
 27/58 A kérdező kommentje:

"Egyébként majd minden játékban van egy olyan rendszer (választott nehézségtől függetlenül), hogy ha egy játékos rendszeresen meghal, egy idő után könnyíteni kezd magán a játék. Nen a harcrendszer következetlen és nem 'szimplán kijött a lépés', hanem a játék megkönyörült rajtad."

Na ez a bolondos kis elmélet is elég gyorsan megbukott.

Bele mentem egy harcba, amit elsőre sikerült megvívnom. Majd rögtön utána jött egy másik ahol meghaltam, és a csodálatosan szar checkpoint rendszer miatt az első csatát is csinálhatom újra.

Nem is az az érdekes, hanem hogy azóta szana szét szopok megint az első csatába, amit első nekifutásra lazán hoztam..

Most akkor megfordult az algoritmus "túl jól" játszottam és magától nehezített ezért? XD

Erre mondom hogy full random az egész, attól függetlenül hogy mennyire fog szarul közre az ellenfél. Hiába mozogsz bárhogy, ha beáll egy menthetetlen setup, akkor rábasztál az egészre.

2020. dec. 12. 13:12
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

27

Akkor a játék kezdetén válaszd a legkönnyebb fokozatot.

2020. dec. 12. 13:16
 29/58 anonim ***** válasza:
81%
Szar vagy a játékba, nézz végigjátszást.
2020. dec. 12. 14:54
 30/58 anonim ***** válasza:
68%

Mindenre van kifogásod úgy látom. Béna vagy ebben,fogadd el. Én is és még mások is simán végigvitték szóval nem lehetetlen.

Ha ennyire akarod tudni a storyt akkor nézz végig egy végigjátszást vagy olvass el valamit a neten.

2020. dec. 16. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!