Hogy lehet legyőzni Miraakot? (Skyrim)
Figyelt kérdés
Odaérek elkezdődik a harc és egyszer megfagy Miraak a placc közepén.
Nem lehet sebezni. Csak úgy ott áll átlátszóan.
2020. máj. 3. 16:32
1/13 anonim válasza:
Eredeti?
Modok?
Használtál valami exploitot? Úgy hallottam, pl a blacksmithing-alchemy exploit, amikor sok ezerszeres sebzésű fegyvereket kreálsz magadnak, okozhat hasonlót.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem eredeti sajnos. Megvenném de mi a garancia, hogy az nem bugos?
Nem raktam bele semmi modot vagy ilyesmit. Csak szeretném végig vinni. Egy dolgot módosítottam az pedig a Magyarosítás
2020. máj. 10. 17:54
3/13 anonim válasza:
Próbáld meg újra tölteni a mentést, ha nem megy console parancsokkal be lehet fejezni egy küldetést ha bebagol, keress rá a neten én még foglalkoztam annyira még vele. :)
4/13 A kérdező kommentje:
hali köszi ment a zöld és sikerült átírni azt a kódot. de ma megvettem az eredetit és újra kezdem. amúgy mi Miraak után már nem lesz több boss???
2020. jún. 6. 14:25
5/13 anonim válasza:
Nincsmit. :)
Hát legfeljebb csak kisebb boss-ok például a 3 sárkánypap, de össze is gyűjtheted mind a 7 fekete könyvet.A szigeten van pár kisebb de érdekesebb mellékküldetés is.
6/13 anonim válasza:
Ott van Karstaag is, számomra jóval komolyabb kihívás volt, mint Miraak.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez amit vettem a classics collection. Nincs ében kard vagy máshol lesz?
2020. jún. 8. 18:11
8/13 anonim válasza:
Ében vagy daedrikus cuccokat leginkább kovácsolni tudsz, de ha elértél egy bizonyos szintet akkor erősebb ellenfeleknél is találhatsz.
9/13 A kérdező kommentje:
Hogy kell megcsinálni a 'szerezd vissza riftet' küldetést? Mert egyszerűen nem mutat semmi útmutatót
2020. jún. 14. 15:58
10/13 A kérdező kommentje:
Nem mondja el Urag, hogy hol van az ősi tekercs.
2020. jún. 14. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!