Végig vittem a Skyrimet, miért csak 4 olyan sárkányt kelett megőlni aminek neve is van?
Nos az a helyzet, hogy ki vittem a Skyrimet. De túl rövid volt nekem a játék. Alduint kelett benne megőlni csak. Rajta kívűl még a legelső sárkány, azt akit Alduin feltámaszt. Illetve ott volt 2 sárkány akinek van neve. De őket nem kell megőlni csak szimplán harcolni kelett az egyikkel. Na meg volt abban a medúzákkal teli világban az a sárkány akit még nehezebben győztem le mint Alduint. És néztem videót, hogy a Skyrimben (nem dlc-ben) legalább 5 olyan sárkány kimaradt akinek volt neve. És a walk. ban őket is megölik. Pl a sárkány párost is. Utólog letőltöttem a legendary editiont is. Vagy talán ezek a sárkányok nem. is főkűldik. Mintha nem sárkányos kűldi is kimaradt volna.
Na meg ehhez jártak dlc-k is. És azok most sincsennek sehol. A data file mappát nem tudom megnyitni. Lehet pedig, hogy ott lennének! Nem tudom, hogy oldhattnám meg.
És még Alduin megölése után meg jelenik egy sárkány. Valamilyen Dragon. 1-2 okádással elintézett, akár csak a sárkányomat 1v1-be! Pedig a felszereléseim sárkány csontból készűltek már. Kivéttel a sisakom, de az is olyasmi erős. Még keményebb volt mint Alduin. Bár Expert vagyis a legnehezebb fokozaton vittem ki a játékot. Aztán nagy nehezen megőltem. De a lelkét nem szívtam el valamiért.
Most a Skyrim amit letorrenteztem hiányos. Vagy buggol a játék? Ez előtt egy 8 gb-s verzió volt leszedve. Utána 13 gb verziót tőltöttem le. De mintha ugyanaz lenne.
1. Túl rövid? 300 órám van benne és még egy sárkányt sem öltem meg :D.
2. Ne torrentezz. Persze, hogy nem működik rendesen a játék. Ezek mind bugosak.
A Skyrim fő küldetése csak néhány százaléka a teljes játéknak.
A nevesített sárkányokról itt egy lista:
A Skyrimban az ellenfelek szintje a te szinteddel együtt nő (legalábbis a legtöbb esetben). Ha a fő küldetést hamar befejezed, akkor mondjuk egy 15-ös szintű Alduin persze hogy nem olyan erős mint egy 60-as szintű bármilyen más random sárkány.
Torrentes verzió jó eséllyel bugos, igen.
Én 29-es szintel őltem meg Alduint. Így is elég nehéz volt a legnehezebb fokozaton!
Na és pl Nahagliiv, Voljuutnakot is Alduin éleszti fel. És már emlékszem milyen Dragon volt az egy Revered Dragon. És úgy vettem észre az Elder Dragon is elég erős!
Hehe. Íjásszal semmi sem nehéz semmilyen fokozaton! :D
Amúgy ahogy előttem is írták, lehet ezek nem fő küldis sárkányok. Nem emlékszem már, hogy mennyi volt fő küldiben, mert jó rég toltam már.
Amúgy a skyrim már olyan olcsó, hogy szerintem is megéri inkább megvenni, mint hogy szivasd magad a torrenttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!