Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim-ben, hogy írom át az...

Skyrim-ben, hogy írom át az irányítást configon belül?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy a sima játékon belüli beállítást lenullázza ha kilépek és vissza. Az irányítást hiába szabom át, minden egyes kilépés után át kell írnom.

Config-on belül valahol át tudom állítani a beállítást, vagy csak annyit, hogy ne írja át magát minden indításnál alapra?

Ha igen ezt melyik config fájlban tudom, és az alapból melyik mappában lehet?

2020. ápr. 16. 18:31
 1/5 007Prof ***** válasza:
Játék parancsikonján jobb klikk, fájlt tartalmazó mappa megnyitása. Exe fájlra szintén jobb klikk, keresd meg a kompatibilitás menüpontot. Jelöld be a Futtatás rendszergazdaként pontot, és mentsd el a változtatásokat. Ennek működnie kéne, de ez a legegyszerűbb megoldás. Írj, ha nem megy...
2020. ápr. 17. 06:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy gondolom írásvédett a játékfájlai ezért nem menti el.
2020. ápr. 17. 10:55
 3/5 A kérdező kommentje:

Első, Isten vagy!

Köszönöm, ment a zöld pacsi.

Második: A játék fájlok nem írásvédettek, mert a configban turkáltam és direkt mind a 2 config file-ban levettem az "AlwaysRunByDefault" sort 1-ről (igaz) 0-ra (hamis).

Szóval nem kellett volna lenulláznia a beállításaimat, viszont ez a futtatás rendszergazdaként bejött. Átírtam az irányítás beállításokat, elmentettem, játék állást mentettem, kiléptem aztán vissza és végre így már megmaradtak a beállítások... :D

Köszönöm szépen a segítséget!

2020. ápr. 17. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Van rá lehetőség, hogy az alapbeállítást módosítsd, de rohadt összetett. Le kell töltened hozzá egy bsa kicsomagoló progit, kibontanod a játék fájljait, és azok közt találsz egy fájlt, amit önmagában értelmezni sem tudsz. Ahhoz még kéne egy kódlista, ami a billentyűzet gombjainak a kódjait tartalmazza, és azokat tudnád hozzárendelni az egyes cselekvésekhez/parancsokhoz. Szóval hidd el, legjobb rendszergazdaként futtatni vagy minden alkalommal beállítani. :D
2020. ápr. 19. 02:31
 5/5 007Prof ***** válasza:

Szívesen!

Sk.: Isten (😎)

2020. ápr. 19. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!