Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim Legendary Edition?

Skyrim Legendary Edition?

Figyelt kérdés

Üdv. Az lenne a kérdésem hogy a Legendary Edition-t honnan tudnám megvenni? Nem, a Special Edition nem kell nekem mielőtt ezt írnátok, én a legendary-t szeretném megvenni, de nem találom hogy hol tudnám.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2020. ápr. 23. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 23. 16:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt már nagyjából sehonnan, max üzletekben horror áron.

Azt ajánlom, hogy vedd meg steamen inkább, lassan úgy is tavaszi vásár.

2020. ápr. 23. 17:08
 3/12 A kérdező kommentje:

1. válaszoló. Köszönöm, amiket linkeltél az steam-en is aktiválható ugye?

2. Válaszoló. Igen, steam-re szeretném. Viszont ott csak a special-t láttam és nem a legendary-t. Vagy én néztem valamit rosszul?

2020. ápr. 23. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

#2-es vagyok tudtommal ez tartalmazza a DLC-ket és jóval olcsóbb, mint amit az #1-es ajánlott.

2020. ápr. 23. 21:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4-es. Ez csak a "sima" Skyrim! Nem a legendary edition
2020. ápr. 24. 06:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Már nem kapható a legendary edition hivatalosan, csak az SE és annak a VR verziója. Tulajdonképpen az LE egy GOTY volt, ami annyit tesz, hogy minden dlc-t tartalmazott.
2020. ápr. 24. 13:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Elnézést a kései válaszért. Köszönöm a linkeket. Akkor már nem kapható sajnos? Őszinte leszek, nem hiszem hogy a special-t elvinné a gépem. Ezért lenne szükségem legendary verzióra.

Akiknek a special előtt legendary volt azoknak ingyen átváltott specialra a játék vagy ezt hogy kell elképzelni?

2020. ápr. 25. 00:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem simán megy a gépeden a special ha a sima skyrim fut
2020. ápr. 25. 10:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok üzérkedni, de ha olyan fontos, valószínűleg torrent formájában még megtalálható egyes oldalakon. Nem, nem tudok és nem is akarok ennek a segítségében lenni.
2020. ápr. 25. 16:26
 10/12 A kérdező kommentje:

#8 válaszoló: Azért a special-ba eléggé módosítottak a grafikán. Nekem meg csak egy 1gb-os amd kártyám van és az sem épp 1 mai darab. Ezért kételkedek benne... Mert minimum 1 medium minőség lenne a cél.

#9 válaszoló: Értem, akkor lehet utána nézek ennek is, köszönöm a tippet.

Azt ugye jól tudom hogy Steam-en 2 órán belül "visszaváltható" 1 játék ha nem tetszik? Ez így kivitelezhető lenne? Vissza is szokták "venni" vagy csak nagyon indokolt esetben? Mert ha kivitelezhető, megvenném special-t és ha nem fut kellően akkor visszaváltom és maradna torrent-elt legendary.

2020. ápr. 25. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!