Skyrim Legendary Edition?
Üdv. Az lenne a kérdésem hogy a Legendary Edition-t honnan tudnám megvenni? Nem, a Special Edition nem kell nekem mielőtt ezt írnátok, én a legendary-t szeretném megvenni, de nem találom hogy hol tudnám.
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.
Azt már nagyjából sehonnan, max üzletekben horror áron.
Azt ajánlom, hogy vedd meg steamen inkább, lassan úgy is tavaszi vásár.
1. válaszoló. Köszönöm, amiket linkeltél az steam-en is aktiválható ugye?
2. Válaszoló. Igen, steam-re szeretném. Viszont ott csak a special-t láttam és nem a legendary-t. Vagy én néztem valamit rosszul?
#2-es vagyok tudtommal ez tartalmazza a DLC-ket és jóval olcsóbb, mint amit az #1-es ajánlott.
Elnézést a kései válaszért. Köszönöm a linkeket. Akkor már nem kapható sajnos? Őszinte leszek, nem hiszem hogy a special-t elvinné a gépem. Ezért lenne szükségem legendary verzióra.
Akiknek a special előtt legendary volt azoknak ingyen átváltott specialra a játék vagy ezt hogy kell elképzelni?
#8 válaszoló: Azért a special-ba eléggé módosítottak a grafikán. Nekem meg csak egy 1gb-os amd kártyám van és az sem épp 1 mai darab. Ezért kételkedek benne... Mert minimum 1 medium minőség lenne a cél.
#9 válaszoló: Értem, akkor lehet utána nézek ennek is, köszönöm a tippet.
Azt ugye jól tudom hogy Steam-en 2 órán belül "visszaváltható" 1 játék ha nem tetszik? Ez így kivitelezhető lenne? Vissza is szokták "venni" vagy csak nagyon indokolt esetben? Mert ha kivitelezhető, megvenném special-t és ha nem fut kellően akkor visszaváltom és maradna torrent-elt legendary.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!