Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim Dragonbornban megöltem...

Skyrim Dragonbornban megöltem Miraakot és nem adta ki a csontvázát és nincsenek meg a cucai hogyat tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 27. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Cheat-el. Ha jól emlékszem így van: playeradditem utána a cucc id kódját írd (ijen wikiakon oda szokták írni a táblázatába)
2013. ápr. 27. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
player.additem vagy van egy másik is arra googlezz rá.
2013. ápr. 27. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
de az ID xx0-ával kezdődik és nem jó
2013. ápr. 28. 07:24
 4/6 A kérdező kommentje:
megnéztem az IDket és nem jók valaki küld egy használhatót?
2013. ápr. 28. 07:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Addig kell a neten keresgélni amíg nem találsz jót. Én már megjártam sok oldalt mire jót találtam. Keress és találsz.
2013. ápr. 28. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, nyisd meg a konzolt és írd be:

coc qasmoke

berak a teszterembe, ahol minden dolog (item) ott van. Keresd meg Miraak cuccait, ott lesz ahova először rak, valamelyik ládában. Arra vigyázz, hogy ha átmész az alapjáték tesztermébe, akkor vannak olyan ládák, amik kinyitásával a játék összeomlik!!! A dragonborn ládáival ilyen nincs szerencsére.

Szóval ha meg találtad a dolgait, akkor szépen ismét konzol:

coc whiterun

coc whiterunbreezehome

coc solitudexterior01

coc solitudeproudspiremanor

stbstbstb. A lényeg, hogy ezzekkel a parancsokkal ki tudsz menni a tesztteremből. Az első parancssor whiterun mellé fog tenni, a Honningbrew farmtól kissé délre Riverwood irányába.

2013. máj. 21. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!