Osas kérdése:
Hi! Dead space 3 ban az N7-es suit ot hogy lehet megszerezni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elég csak a Mass Effect 3-mal játszani vagy mind a hárommal kell?2013. ápr. 19. 13:54
1/4 anonim válasza:
Én letöltöttem a játékot, aminek a nevében benne volt, hogy limited editon + 1 DLC. Játszottam vele és megvolt a Suit.
2/4 Debreceni Dániel válasza:
CO-OP ban John Carvernek alapból engedélyezve van egy szinte teljesen ugyanolyan ,,Security Suit" néven.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy Carvernek van és én is a Limited et vettem de nem játszottam még a Mass Effect el és az volt a kérdésem hogy mindegyikkel kel játszani vagy csak a 3. részével hogy meglegyen az N7suit.
2013. ápr. 20. 10:29
4/4 anonim válasza:
nem kell játszanod a Mass Effect 3-mal csak letöltöd a 100% mentését és beleteszed a dokumentumok/BioWare/Mass Effect 3
mappába utána megkapod az N7 suitot ugyan ezt megteheted a Dead Space 2-vel és akkor kapsz a játékban egy fegyvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!