Can't keep up is the server overloaded?
Folyton ezt írja ki szerveremen amit a gépemen futtatok.
Mikor kiírja beakad a szerver egy pár másodpercig aztán megint tökéletesen megy.
Mindent megpróbáltam már de amit a neten találtam de nem találtam megoldást..
Ha valaki tudja a megoldást mondja meg megkérem szépen.
Előre is köszi:)
Ezt akkor írja ki a leggyakrabban, ha a szervernek nincs adva elegendő Ram vagy a processzor adott magja, amin a szerver pörög 100%-ra felmegy.
Ne generáltassatok gyorsan újabb chunkokat pl vándorlással, vagy ha modoztok, ajánlanám a Pre Chick Generator modot, ami feltérképezi az eddig le nem generált területeket és könnyít a szerver terhelésén.
Egyébként állítsd át a ram mennyiségét és ha nem javul, akkor a processzorod nem képes tartani az iramot.
A ram nem lehet gond mert 6gb van adva a szervernek a 16 ból ami a gépemben van.
A processzort meg néztem feladatkezelőben és mikor kiírta soha nem volt egy mag se 100% on. 50-60 körül szokott lenni úgy hogy én is jászok a szeron. Egy i5 7600-ról van szó.
A Java alapból nem szeret több magon dolgozni.
Próbáld a szerver indítójába ezt a parancsot használni:
-XX:ParallelGCThreads=2
Ez a java argument több magot (egyenlőség jel utáni szám a magok számát jelenti) engedélyez a javának, bár kicsit belassulhat a renderelés és a chunk adatok kiküldése a játékosoknak, de stabilabb lesz a szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!