Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Can't keep up is the server...

Can't keep up is the server overloaded?

Figyelt kérdés

Folyton ezt írja ki szerveremen amit a gépemen futtatok.

Mikor kiírja beakad a szerver egy pár másodpercig aztán megint tökéletesen megy.

Mindent megpróbáltam már de amit a neten találtam de nem találtam megoldást..

Ha valaki tudja a megoldást mondja meg megkérem szépen.

Előre is köszi:)

2019. aug. 26. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt akkor írja ki a leggyakrabban, ha a szervernek nincs adva elegendő Ram vagy a processzor adott magja, amin a szerver pörög 100%-ra felmegy.

Ne generáltassatok gyorsan újabb chunkokat pl vándorlással, vagy ha modoztok, ajánlanám a Pre Chick Generator modot, ami feltérképezi az eddig le nem generált területeket és könnyít a szerver terhelésén.

Egyébként állítsd át a ram mennyiségét és ha nem javul, akkor a processzorod nem képes tartani az iramot.

2019. aug. 27. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:

A ram nem lehet gond mert 6gb van adva a szervernek a 16 ból ami a gépemben van.

A processzort meg néztem feladatkezelőben és mikor kiírta soha nem volt egy mag se 100% on. 50-60 körül szokott lenni úgy hogy én is jászok a szeron. Egy i5 7600-ról van szó.

2019. aug. 27. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Mégis a procival van baj, mikor megy a szero az alap win feladatkerezőben úgy mutatja hogy mind a 4 mag ugyanúgy van kihasználva. Letöltöttem a netről egy feladatkezelőt és az úgy mutatja hogy az egyik mag mindíg 80-90%-on megy és a többi még 10%-on se. Valahogy nem lehet beállítani hogy az összes magot használja?
2019. aug. 29. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

A Java alapból nem szeret több magon dolgozni.

Próbáld a szerver indítójába ezt a parancsot használni:

-XX:ParallelGCThreads=2

Ez a java argument több magot (egyenlőség jel utáni szám a magok számát jelenti) engedélyez a javának, bár kicsit belassulhat a renderelés és a chunk adatok kiküldése a játékosoknak, de stabilabb lesz a szerver.

2019. aug. 31. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!