Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit jelent ha Craftbukkit...

Mit jelent ha Craftbukkit szervert lefutattom és a végén ezt írja ki? : "Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 4335ms behind, skipping 86 tick (s) "

Figyelt kérdés
Ezt a szöveget mindig kiírja mikor lefuttatom a programot, de nem venném észre, hogy olyan nagybajt jelentene, mert ugynúgy megy a szerver. Csak azért zavar, hogy mindig ott van. Próbáltam lefordítani, de hiába fordítom le magyarra, ha úgysem tudom mi baja. Ha valaki tudja mit jelent ez a szöveg akkor segítsen! Kérem szépen! Köszönöm a válaszokat! :)

2014. nov. 10. 21:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti, hogy kevés a memóriád, amit a szervernek biztosítasz.

Többnyire akkor írja ki, mikor izom laggok vannak a szerveren és nem bírja betölteni a környezetet.

2014. nov. 11. 04:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem a RAM a kevés, hanem egyszerűen a gép nem bírja a szervert.
2014. nov. 11. 14:58
 3/7 A kérdező kommentje:

AMD AM3+ foglalatú 6 magos 3500 MHz órajelű processzor.

Asus AMD Radeon R9 270 videokártya. 2GB DDR5 memória 950 MHz GPU és 5600 MHz memória órajel. 1 db HDMI, 2 db DVI, 1 db DisplayPort. PCI Express 3.0 interfész. Hát azért én kétlem hogy ez annyira gyenge lenne! XD

2014. nov. 11. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nincsennek laggok, csodaszépen fut a szerver, még csodálkoztam is hogy milyen laggmentes és a mappot is egypillanat alatt betölti. Amúgy a szerver 1024Mb RAM-ot (1GB RAM-ot) használ úgy van beállítva.
2014. nov. 11. 21:16
 5/7 A kérdező kommentje:
És az az érdekes, hogy régebbi Craftbukkit verziónál sohasem írta ki ez a szöveget, most meg igen! XD
2014. nov. 11. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ott írtad utolsó válaszodban, ott buktál el. 1 GB-ot engedélyezel. Tehát lehet a te gépedben 64 GB ram is, akkor is csak max 1-et tud használni. És ez egy szerver esetében nagyon kevés, ilyen op rendszer mellé.

-Xms1024M ez a maximum használható memória a .bat futtatásnál, ezt írd át nagyobb számra (pl 2048M, 3096M), akkor nem fog megakadni a szerver.

Mindenki azt hiszi a videokártya a lényeg minecraftnál, csak elfelejtik, hogy ez a játék JAVA alapú, ezért a procit és a ramodat zabálja le, nem a videokártyát.

2014. nov. 13. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a segítséget! Fentebb állítom akkor úgyis van összesen 8GB RAM-om. Csak eddig nem foglalkoztam vele mert szerintem 2 embernek elég az 1giga. Na de nem baj, fentebb állítom akkor.
2014. nov. 14. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!